Adviseur leren en ontwikkelen

Doorsturen
 
 • Aanbod Marktconform
 • Vakgebied Public
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10029970
 • Locatie Maarssen
 • Type overeenkomst Interim / ZZP, Detachering via YER
 • Branche Sociaal domein

Over deze vacature

Voor een gemeente in de regio Utrecht zijn we op zoek naar een Adviseur leren en ontwikkelen voor 32 tot 34 uur in de week voor de duur van max. 9 maanden. Ben jij beschikbaar? Reageer dan snel!

Functie

Wat ga je doen als adviseur leren en ontwikkelen

Als Adviseur leren en ontwikkelen werk je in de komende periode aan de volgende vraagstukken:

- Inkoop en aanbesteding e-learning-pakket;

E-learning is een efficiënte en effectieve leervorm die permanent en cyclisch leren ondersteunt. Er is budget voor een systeem, alleen dient het ook rechtmatig ingekocht te worden.

- Lid van de werkgroep projectmatig werken;

De werkgroep projectmanagement werkt aan de kaders en implementatie van projectmanagement. Voor een goede implementatie en inbedding is training noodzakelijk.

- Lid van de werkgroep projectgroep Burgerzaken;

Er is behoefte aan het (verder) professionaliseren van de front- en backoffice van burgerzaken. Hiervoor is het belangrijk dat we in kaart brengen welke kennis en vaardigheden (vakkennis) de frontoffice en backoffice medewerkers nodig hebben voor uitvoeren van hun functie in de toekomst.

- Inkoop en aanbesteding hard skills leiderschapsprogramma;

De ontwikkeling van hard skills (projectmanagement, verzuim ect) maken geen deel uit van het lopende leiderschapsprogramma. Door vanuit één visie te werken als management wordt er samenhang en eenduidigheid gecreëerd.

- Maatwerk voor incompany vraagstukken.

Je kunt hierbij de omslag maken van wat gevraagd wordt qua beleid naar wat er hiervoor nodig is in de praktijk. Dit doe je in goed contact met je klanten, waarbij zij je als sparringspartner zien voor hun vraagstuk(ken).

Bedrijf

Je komt in dienst van YER en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. YER Public is sinds 2013 actief in het sociaal domein. Door onze gestructureerde en persoonlijke aanpak zijn we uitgegroeid tot partner van meer dan 150 gemeentes in heel Nederland. Door een ruim aanbod aan opdrachten en onze landelijke dekking hebben we altijd een uitdaging die aansluit op jouw ambities.Wij zijn op zoek kandidaten die bij ons in loonstdienst willen treden, een vast dienstverband behoort ook tot de mogelijkheden. Ben je ZZP'er? Dan kom ik ook graag met je in contact. Wij hebben meerdere interessante opdrachten beschikbaar.

Aanbod

 • Concurrerend vast salaris, afhankelijk van kennis en ervaring
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag
 • Reiskostenvergoeding of leaseauto (klasse auto is functie-afhankelijk en in overleg)
 • Pensioenregeling via StiPP, voor een onbezorgde oude dag
 • Extra-urenregeling – uitbetaling in salaris of tijd voor tijd
 • Doorlopend uitdagende opdrachten in het sociaal domein, in functies als o.a. Allround Klantmanager en Klantmanager Inkomen Bijzondere Bijstand
 • Persoonlijke begeleiding tijdens opdrachten door een ervaren consultant, waar je altijd terecht kunt en waarmee je een goede zakelijke relatie opbouwt
 • Deelname aan een persoonlijk coaching-traject (op eigen verzoek) – bespreek samen waar je tegenaan loopt en werk doelgericht aan verbetering via trainingen in soft skills en/of hard skills
 • Inspirerende masterclasses

Profiel

Wat heb je in huis

Om succesvol te zijn in deze rol beschikt je over HBO – WO werk- en denkniveau aangevuld met minimaal 2 jaar werkervaring als adviseur/specialist leren en ontwikkelen bij een gemeente. Het is daarbij een pré als je inkoopervaring hebt bij een gemeente.

Wie ben jij

Je bent belangstellend, bevlogen en pragmatisch ingesteld. Je wilt een bijdrage leveren aan het verder ontwikkelen van het individu, de teams en de organisatie. Je denkt in mogelijkheden, werkt zelfstandig en daarbij op zoek naar de verbinding. Daarnaast weet jij het overzicht te houden, ben je organisatiesensitief, ben je scherp in je analyses en resultaatgericht!

Doorsturen