Projectleider Warmte Infra

Doorsturen
 
  • Aanbod Maximaal € 95.000 - Noordoost-Nederland
  • Vakgebied Sales
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10028580
  • Locatie Noordoost-Nederland
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche Energy, Gas, Water

Over deze vacature

Een uitdagende en afwisselende rol op het gebied van de energie transitie. Dit bij een oersolide organisatie.

Functie

Tijdens de ontwikkelfase neem jij je kennis mee die je reeds hebt van de realisatie van een warmtenet-project. Als een project naar de realisatiefase gaat, begint men met de aanbesteding voor een bouwteam en realisatie overeenkomst. Jij zorgt ervoor dat dit hele proces goed georganiseerd wordt en dat stakeholders tijdig worden geïnformeerd. Je begeleidt het gehele bouwproces en vervolgens zorg je voor de planning, dat contracten nageleefd worden, gestelde kwaliteitseisen geleverd worden, vastleggingenallesbinnendegesteldefinanciëlekaders.Daarnaasthebjeafstemmingmet project partners en de projectomgeving en stuur je het projectteam aan dat verantwoordelijk is voor de realisatie.

Bedrijf

 Onze cliënt, Enpuls Warmte Infra, onderdeel van het stabiele en betrouwbare netwerk bedrijf Enexis Groep (met een geschiedenis die teruggaat tot 1914) ontwikkelt, realiseert en beheert de warmtenetinfrastructuur op het transitiepad naar duurzaamheid om de afhankelijkheid van aardgas en de uitstoot van CO2 te minimaliseren. 

Aanbod

Maximaal € 95.000 - Noordoost-Nederland

Profiel

Technische hbo/academische opleiding, aangevuld met relevante ervaring als projectleider/manager. Vanzelfsprekend neem je ervaring mee op het gebied van warmtenetten/energiesystemen. Je bent daarnaast communicatief en sociaal uitstekend vaardig.

Doorsturen