Junior Procesmanager

Doorsturen
 
 • Aanbod Unieke kans
 • Vakgebied Banking
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10029284
 • Locatie Remote/Utrecht
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Banking & Insurance

Over deze vacature

Wil jij als Junior Procesmanager aan de slag en een cruciale rol spelen in het optimaliseren van zakelijke financieringsprocessen? Ben jij een slimme procesontwerper die de uitdaging aangaat om ervoor te zorgen dat onze opdrachtgever aantoonbaar in control is en voldoet aan wetgeving? Dan zoeken wij jou!

Functie

Met jouw analytische en klantgerichte aanpak en jouw affiniteit met continu verbeteren en procesmanagement, maak jij het verschil. Samen met het team van Product- en Procesmanagers ontwerp jij de processen en leg je deze vast volgens de afgesproken conventies in de toepassing Delphi. Je waarborgt de juiste toepassing van werkprocessen en optimaliseert deze verder.

In deze rol werk je aan het verbeteren van de financieringsorganisatie en draag je bij aan het continu verbeteren van processen. Je bent thuis in de Lean-filosofie en Agile-werkwijze en blijft aangesloten op onze snel veranderende interne klant. Samen met het team zorg je voor een end-to-end procesinrichting tot aan het instructieniveau onder de handelingen in de processtappen.

Je werkt nauw samen met collega's binnen het team van procesmanagers en hebt te maken met stakeholders op elk niveau. Zo stem je E2E-processen af met proceseigenaren of product owners en werk je instructies uit met de Gemba. Door middel van storytelling breng jij de boodschap helder en compact richting de stakeholders.

Bedrijf

Je komt in dienst van YER en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Al meer dan 25 jaar hebben we een intensieve samenwerking met gerenommeerde banken, verzekeraars en gerelateerde financiële dienstverleners in Nederland. Door onze gestructureerde en persoonlijke aanpak hebben we een zeer stevige positie verworven en een groot netwerk opgebouwd in een dynamisch werkveld. Door een ruim aanbod aan opdrachten en door onze landelijke dekking is er altijd een uitdaging die aansluit op jouw ambities.

Aanbod

 • Een uitdagende functie in een dynamische en internationale omgeving
 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf
 • Een prettige werksfeer met gemotiveerde en professionele collega's

Profiel

Heb jij minimaal een HBO-opleiding (Bachelor) afgerond, ben je in het bezit van een Lean-certificaat (Greenbelt of bereid om deze te halen) en beheers jij de Nederlandse en Engelse taal uitstekend? Ben jij kritisch, ondernemend en gestructureerd in het werken aan vraagstukken? Solliciteer dan nu als Junior Procesmanager!

Doorsturen