Key Sales & Accountmanager B2B

Doorsturen
 
 • Aanbod Jaarsalaris van € 60.000 - € 100.000, afhankelijk van ervaring
 • Vakgebied Sales
 • Dienstverband Fulltime, Parttime
 • Vacaturenummer VAC-10027624
 • Locatie Amsterdam
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
 • Branche Banking & Insurance

Over deze vacature

Heb jij commercieel en analytisch inzicht, talent voor direct sales en acquisitie, jaag jij met energie en ondernemingskracht nieuwe leads na én kan jij moeiteloos relaties onderhouden? Dan heeft Tryg Garanti Nederland, een vestiging van de Deense, beursgenoteerde verzekeringsmaatschappij Tryg Forsikring A/S met meer dan 5 miljoen klanten, een fantastische uitdaging voor je!

Functie

Als Key Sales & Account Manager B2B bij Tryg Garanti Nederland bouw je je eigen portfolio van klanten op door zelfstandig nieuwe klanten te werven in Nederland, en krijg je een beperkt aantal bestaande klanten. Je bent verantwoordelijk voor het gehele verkoopproces: vanaf het eerste contact en het opstellen van een offerte tot het sluiten van het contract. Je streeft in dit proces naar maximale transparantie en een hoge klanttevredenheid voor Tryg Garanti Nederland.

Je vormt daarnaast een gesprekspartner voor diverse beslissers binnen bedrijven op directieniveau en kan dus schakelen met financieel directeuren. Financiële kennis is voor deze rol dan ook essentieel en je moet jaarverslagen van bedrijven kunnen interpreteren om (periodieke) financiële analyses te maken. 

Je bouwt ondernemend, vernieuwend en met drive het klantenbestand van Tryg Garanti uit in Nederland en je stelt commerciële voorwaarden op voor prospects en klanten, weet winstgevende cliënten te identificeren, hanteert een persoonlijke en directe aanpak en begeleidt klanten in het verkoopproces.

Bedrijf

Tryg Garanti Nederland is onderdeel van de Tryg Garanti-divisie, de grootste Scandinavische, beursgenoteerde verstrekker van bankgaranties, en specialist in kredietverzekering. De organisatie bestaat in totaal uit 7.500 medewerkers, met 125 collega’s bij de Tryg Garanti-tak. Met kantoren in Denemarken, België, Duitsland, Finland, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland is Tryg operationeel in heel Europa.

Tryg Garanti stelt bankgaranties voor bedrijven in de bouwsector en kapitaalgoederenindustrie. Tryg Garanti is innovatief op het gebied van de inzet van IT, weet hierdoor snel terug te koppelen richting klanten en een zeer korte doorlooptijd van bankgarantieaanvragen te realiseren. Door slagvaardigheid, klantgerichtheid en flexibiliteit onderscheidt Tryg Garanti zich in de markt.

Binnen Tryg heerst een open Scandinavische bedrijfscultuur gebaseerd op persoonlijke verantwoordelijkheid, empowerment, teamwerk en wederzijds vertrouwen. Er wordt gewerkt in kleine en professionele teams. In Nederland komt dat tot uiting in een hechte werkomgeving waarin teamleden elkaar ondersteunen.

“Tryg” is een uniek Scandinavisch woord dat staat voor het ontzorgen van de klant.

Aanbod

Deze positie staat open voor zowel ervaren mediors als seniors, wat je merkt in de brede salarisindicatie. Tryg biedt de kandidaat met de juiste commerciële visie veel ruimte om naar eigen invulling de Nederlandse activiteiten uit te voeren.

Daarnaast biedt Tryg Garanti de juiste kandidaat de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Jaarsalaris van € 60.000 - € 100.000, afhankelijk van ervaring (verzekeringscao)
 • Leaseauto
 • Ruimte om jezelf en de rol te ontwikkelen
 • Optie om deels thuis te werken en deels op kantoor in Amsterdam
 • Telefoon van de zaak

Profiel

In deze functie van Sales & Account Manager B2B kom je goed tot je recht wanneer je een assertieve en ondernemende mindset hebt. Je voelt aan wat de prospects en klanten nodig hebben, bent niet bang om de koe bij de horens te vatten, om je eigen klantenportfolio op te bouwen en te beheren en om proactief te (blijven) zoeken naar nieuwe klanten.

De ideale kandidaat voor deze functie beschikt verder over het volgende:

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau
 • Bij voorkeur ervaring in de bankensector of de verzekeringsindustrie en de wens om deze kennis en ervaring toe te passen en verder te ontwikkelen 
 • Je neemt óf een netwerk mee naar Tryg Garanti, of haalt energie uit het ontwikkelen van een netwerk, maar maakt schaalvergroting hoe dan ook je missie
 • Hoge mate van professionaliteit in communicatie en samenwerking met diverse stakeholders. Je hebt financiële kennis, kunt de financiële cijfers van bedrijven interpreteren en hebt ervaring in het maken van (periodieke) financiële analyses
 • Je bent proactief en energiek, en gaat professioneel te werk
 • Beheersing van de Engelse en Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling

Ben jij de commerciële netwerker, jager en bouwer die deze organisatie komt versterken? Solliciteer dan nu!

Doorsturen