Senior Software Engineer

Doorsturen
 
 • Aanbod Uitdagende Dev Functie
 • Vakgebied IT
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10029119
 • Locatie Deventer
 • Type overeenkomst Detavast
 • Branche IT & Telecom, High Tech

Over deze vacature

Haal jij voldoening uit het ontwikkelen van software, die vervolgens intensief zal worden gebruikt door onze klanten en ben je op zoek naar een organisatie waar je je vaardigheden en jezelf verder kunt ontwikkelen? Lees dan gauw verder!

Functie

In deze afwisselende en zelfstandige functie ben je actief betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten voor een intern pakket. Op bedrijfs- en productieniveau vertaal je specificaties en requirements naar functionele applicaties. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling, bouw en testen van deze software. Ook denk je actief mee over de lange termijn ontwikkeling van ons intern pakket. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking en verbetering van onze systemen. Het ontwikkelteam maakt o.a. gebruik van de volgende tools:

C#, TFS, Delphi, HTML5,TypeScript, Angular, MS SQL.

Bedrijf

YER is een internationaal consultancybureau voor vaste en tijdelijke functies, gericht op professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel. In Nederland hebben we 9 kantoren en daarnaast zijn we ook gevestigd in de Verenigde Staten en België. We zijn al sinds 1987 actief in consultancy en inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende internationale speler voor de invulling van zowel tijdelijke als vaste functies.

We stellen de wensen en ambities van onze kandidaten en opdrachtgevers altijd centraal en zorgen voor de ideale match. Onze consultants zijn ervaren en gespecialiseerd in één of meerdere functiegebieden of branches. In combinatie met hun persoonlijke betrokkenheid, zijn zij een uitstekende carrièrecoach voor kandidaten om hen te begeleiden bij het maken van een volgende stap, in elke fase van hun carrière (van ambitieuze starter tot ervaren director). Voor onze opdrachtgevers zijn de consultants een professionele sparringpartner en adviseur voor alle consultancy-gerelateerde vraagstukken.

Aanbod

Naast een allround en afwisselende functie waarin ruimte is voor ideeën en eigen inbreng, bieden we jou een flexibele en informele werkomgeving waarin teamwork belangrijk is. Tevens bieden wij uitstekende opleiding- en doorgroeimogelijkheden en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder flexibele werktijden.

Profiel

Je hebt een doortastende persoonlijkheid met doorzettingsvermogen, die zelfstandig en sterk in zijn schoenen staat, maar die ook uitstekend samenwerkt met verschillende persoonlijkheden en functietypen.

Verder beschik je over de volgende kwalificaties:

 • Je hebt een HBO/WO informatica diploma;
 • Ervaring met de technieken: C#, MS-SQL is een pré;
 • Je hebt interesse in de nieuwste technieken en houdt jezelf graag op de hoogte. Je bent bereid cursussen te volgen om je kennis te vergroten;
 • Je hebt oog voor kwaliteit en goede ontwikkelmethoden pas je pragmatisch toe;
 • Een zelfstandige en verantwoordelijke instelling.
Doorsturen