Senior ontwerper openbare ruimte / Landschapsontwerper / Landschapsarchitect

Doorsturen
 
 • Aanbod Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Public
 • Dienstverband Fulltime, Parttime
 • Vacaturenummer VAC-10028868
 • Locatie Uden
 • Type overeenkomst Interim / ZZP, Detachering via YER
 • Branche Ruimtelijke ordening

Over deze vacature

’n Goeie baan barstensvol:

Impact: je draagt bij aan een gezonde, groene en toekomstbestendige leefomgeving voor inwoners van Maashorst.

Groei Kansen: je pakt uitdagende projecten op die passen bij jouw ervaring en talent.

Avontuur: je pioniert met multidisciplinaire teams in een gloednieuwe gemeente.

Functie

Dit ga je doen

Ontwerp, klimaat, beplanting, biodiversiteit, verkeer, woningbouw, leefbaarheid: jouw werkveld is enorm breed. Je sluit als ontwerper openbare ruimte aan bij multidisciplinaire projectgroepen. Samen met je teamgenoten denk je na over onder andere de inrichting van woonwijken, parken, pleinen en het centrumgebied. De ene keer gaat het om een grootschalig project, zoals het vormen van een gebiedsvisie of groenstructuurplan. De andere keer focus je op een kleinschalig project, zoals de renovatie van een straat. Jij bent daarbij verantwoordelijk voor het opstellen van kaders en randvoorwaarden voor het inrichtingsplan. Thema’s als duurzaamheid, klimaatadaptatie en biodiversiteit spelen hierbij een steeds belangrijkere rol. Jij als senior stuurt in de lopende projecten op de (ruimtelijke) kwaliteit van de plannen. Je werkt hierbij samen met een junior collega.

Wat jouw functie zo bijzonder maakt? Je schakelt met collega’s op verschillende niveaus. Denk aan de planoloog en ecoloog met wie je overlegt over de gebiedsindeling en biodiversiteit. Of aan medewerkers aanleg en onderhoud die het werk uitvoeren. Daarnaast luister je naar de wensen van inwoners en ondernemers, bijvoorbeeld op het gebied van ontmoeten en bewegen. Door alle betrokkenen vroeg in het proces te betrekken, creëer je draagvalk voor de plannen. Met als resultaat? Tevreden mensen en een nóg betere leefomgeving.

Bedrijf

YER Public biedt jou de kans om je kennis en ervaring te laten zien bij publieke organisaties door heel Nederland. Wij zijn de sparringpartner op niveau die jouw carrière de juiste impuls kan geven! Je komt in dienst van YER en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers.

Aanbod

Je werkt samen met een team enthousiaste collega’s binnen het ruimtelijk domein en mag daarbij rekenen op een goede balans tussen werk en privé. We belonen jouw inzet en prestaties bovendien met een aansprekend salaris en aantrekkelijke extra’s. Onze arbeidsvoorwaarden op een rij:

 • Concurrerend vast salaris, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag;
 • Reiskostenvergoeding of leaseauto;
 • Goede pensioenregeling;
 • Extra-urenregeling: uitbetaling in salaris of tijd voor tijd;
 • Doorlopend uitdagende opdrachten in het ruimtelijk domein;
 • Intensieve en persoonlijke begeleiding;
 • Desgewenst deelname aan een persoonlijk coachingstraject;
 • Inspirerende masterclasses.


Profiel

Je doet het samen met …

Diverse collega’s binnen de divisie Ruimte; van werkvoorbereider tot projectleider. Want je bent betrokken bij verschillende projecten én haalt hiervoor input op bij collega’s op het gebied van onder andere klimaat, gezondheid, leefbaarheid, civiele techniek en stedenbouw. Ook schakel je met diverse belangengroepen, zoals ondernemers, bewoners en natuurverenigingen. Door de wensen van al deze partijen samen te brengen, kom je tot een haalbaar plan. Je kunt daarbij rekenen op behulpzame collega’s die graag meedenken.

Dit zijn wij

Even voorstellen. Wij zijn Maashorst. Een splinternieuwe gemeente met zes bruisende kernen, omgeven door natuur zoals je die nergens anders tegenkomt. Bij ons vind je het beste van twee werelden: alle voorzieningen in de buurt en toch ruimtelijk en omringd door groen wonen en werken. Dat we nieuw zijn, betekent dat we nog volop aan het uitvinden zijn wie we zijn en welke weg we gaan bewandelen. Spannend? Ja, soms wel. Maar het biedt ook ontzettend veel kansen. Dit is precies de fase waarin jij mee kan en mag bouwen. Dus wil je écht impact maken? Dan is dit het moment om in te stappen. 

Over impact gesproken: Maashorst barst van de ambities! In onze eigen gloednieuwe organisatie én in onze prachtige gemeente, waar natuurliefhebbers en levensgenieters ondergedompeld worden in ‘goei leven’. Om een van onze ambities te noemen: Maashorst als toeristische streek op de kaart zetten. Letterlijk. We willen dat heel Nederland in 2026 weet waar Maashorst ligt. Ja, echt! Deze en andere plannen verwezenlijken we graag met een stel vrijzinnige pioniers, die zin hebben in een oer-Brabants avontuur. Zie jij het al voor je? Dan ontmoeten we je graag. De soep staat klaar.

Doorsturen