Software engineer in Leek - Automatisering, Robotica, en Vision

Doorsturen
 
  • Aanbod Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10028863
  • Locatie Leek
  • Type overeenkomst Detavast
  • Branche Engineering

Over deze vacature

Ben jij een enthousiaste software engineer met een achtergrond in besturingstechniek en elektrotechniek? Heb je ervaring of affiniteit met PLC, Java en TIA Portal en wil je werken aan high-tech machines en automatiseringssystemen? Dan ben jij de software engineer waar Boikon naar op zoek is!

Functie

Als Software Engineer bij Boikon ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en in bedrijfstellen van high-tech machines en automatiseringssystemen. Je hebt een besturingsachtergrond en uitgebreide kennis van elektrotechniek, software- en vision applicaties, robotica en servotechniek. Je werkt nauw samen met klanten en collega's binnen het projectteam en ontwerpt op basis van een gestandaardiseerde methodiek het besturingssysteem en ontwikkelt de benodigde software om moderne geautomatiseerde productieprocessen aan te sturen en te monitoren.

Bedrijf

Boikon is een innovatief bedrijf dat zich richt op het automatiseren en optimaliseren van productieprocessen. Met een team van hoogopgeleide professionals ontwerpen en implementeren ze maatwerkoplossingen voor een diverse klantenportefeuille, waaronder de tabaks-, voedings-, farmaceutische en medische industrie, en de lucht- en ruimtevaartindustrie. Bij Boikon heb je als Software Engineer alle vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen en te werken aan technisch hoogwaardige toepassingen voor vooraanstaande opdrachtgevers. Bovendien biedt Boikon goede primaire, secundaire en tertiaire arbeidsvoorwaarden en een gezellige en inspirerende werkomgeving binnen een bedrijf met groeiambities.

Aanbod

Als Software Engineer krijg je bij ons de vrijheid en ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. We bieden niet alleen uitstekende primaire, secundaire en tertiaire arbeidsvoorwaarden, maar ook een afwisselende functie met interessante en technisch hoogwaardige toepassingen voor vooraanstaande opdrachtgevers. Bij ons kom je te werken in een team van gezellige en inspirerende collega’s, binnen een bedrijf dat volop groeit en groeiambities heeft. Kortom, bij ons vind je een ideale werkomgeving waarin jij jezelf volop kunt ontplooien en je technische talenten ten volle kunt benutten.

Profiel

Om in aanmerking te komen voor deze uitdagende functie, heb je een afgeronde technische HBO of WO opleiding in Elektrotechniek, Technische Informatica, Technische Natuurkunde, Mechatronica of aanverwant. Daarnaast heb je affiniteit met de automatisering, robotica, vision en machinebouw in het algemeen. Het is een pré als je ervaring hebt met software zoals PLC, Java en TIA Portal, maar gemotiveerde starters zijn ook welkom.

Doorsturen