Maintenance Technician

Doorsturen
 
 • Aanbod Aantrekkelijke werkgever
 • Vakgebied Manufacturing
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10028485
 • Locatie Roermond
 • Type overeenkomst Detavast
 • Branche Manufacturing

Over deze vacature

Beschik je over een “Can-Do” mentaliteit en voel jij je thuis in een productieomgeving waar je jouw technische skills in kan zetten? Als Maintenance Technician / Monteur bij ROCKWOOL krijg je de ruimte om jezelf uit te dagen en te ontwikkelen. Een ding is zeker: jij gaat je hier niet vervelen!

Functie

[07:00] Als Monteur in dagdienst start jij je werkdag om 07:00 uur. Je bespreekt iedere ochtend samen met jouw team de afgelopen 24 uur van productie. De Voorman (jouw leidinggevende) of Senior Monteur leidt deze vergadering, hij ontvangt de (preventieve) werkorders en prioriteert en verdeelt deze onder alle Monteurs. Zijn er nog zaken vanuit de storingsdienst waar jullie specialisme op gevraagd wordt? Welke werkorders zijn binnengekomen en welke staan gepland voor vandaag?

[08:00] Vandaag dienen er onder andere schakelaars te worden vervangen en in de fabriek vertoont ergens een motor vreemde geluiden aan een van onze lijnen. Jij als Monteur weet precies wat je te doen staat en gaat hier actief mee aan de slag.

[10:00] Jij krijgt via de Voorman te horen dat een temperatuurmeting binnen de fabriek niet reageert. Jij gaat eropaf, analyseert het probleem en achterhaalt de oorzaak. Wanneer je de oorzaak hebt achterhaald kijk je hoe jij dit zo efficiënt mogelijk kan oplossen. Kom je er niet helemaal zelf uit, geen probleem! Binnen ROCKWOOL staat jouw ontwikkeling voorop en je hebt collega’s waar je op kunt bouwen. Of de Senior Monteur haakt aan en helpt je op weg. Problem solved! Jouw werkopdrachten rond je af door deze te verwerken in SAP zodat jouw collega’s en de productie weten wat er zich heeft afgespeeld.

[12:00] Pauze. Of je nu naar de bedrijfskantine gaat, je lunch opeet in de koffiehoek van jouw afdeling of een lekker rondje gaat lopen, even tijd voor jezelf!

[12:30] Je gaat verder daar waar je gebleven bent. Op jouw afdeling is pas begonnen met het inzetten van een nieuwe robotarm, jij bent vanaf het begin af aan bij dit nieuwe project betrokken vanuit jouw specialisme. Jij zorgt ervoor dat je alle ins en outs weet zodat je op de juiste manier onderhoud kan plegen en actie kan ondernemen bij storingen en meldingen. De robotarm is één van de projecten waar jij je als Monteur mee bezig houdt naast jouw dagdagelijkse werkzaamheden.

[15:00] Jouw dag zit er alweer op!

Bedrijf

De ROCKWOOL Groep is sinds haar oprichting in 1937 uitgegroeid tot wereldwijd marktleider in steenwol oplossingen. De Groep heeft wereldwijd meer dan 11.000 mensen in dienst, waarvan ongeveer 1.200 in Roermond. Samen creëren en leveren wij duurzame, brandveilige, akoestische en efficiënte steenwol oplossingen voor de complete gebouwschil, maar ook sectoren als industrie, glastuinbouw, petrochemie en scheepsbouw.

Aanbod

Als monteur biedt ROCKWOOL jou de kans om jezelf verder te ontwikkelen in het vakgebied en de kennis die je tot nu toe hebt opgedaan toe te passen in de dagelijkse praktijk. Je hebt binnen ROCKWOOL diverse mogelijkheden om door te groeien (senior monteur, werkvoorbereider of voorman). Daarnaast ontvang je een goed arbeidsvoorwaardenpakket (zowel primair als secundair). Naast een prima salaris bieden we jou een mooi secundair pakket met pensioen, vakantiegeld, 13de maand en reiskosten. Naast de reguliere 25 vakantiedagen ontvang je 13 ADV dagen en andere voordelen zoals actieve personeelsvereniging, bedrijfsrestaurant en bijdrage in jouw sportschool contract.

Profiel

Als monteur bieden wij jou de kans om jezelf verder te ontwikkelen in het vakgebied en om de kennis die je tot nu toe hebt opgedaan toe te passen in de dagelijkse praktijk. Je hebt binnen ROCKWOOL diverse mogelijkheden om door te groeien (Senior Monteur, Werkvoorbereider of Voorman). Je bent resultaatgericht, neemt initiatief, komt gemaakte afspraken na. Door jouw leergierige houding en drive bouw je snel kennis en ervaring op. Al met al maak jij jezelf binnen korte termijn onmisbaar bij het onderhouden, installeren en repareren van installaties binnen ROCKWOOL.

 • Minimaal afgeronde MBO-4 niveau opleiding;
 • Praktijkgerichte kennis en ervaring met machineonderhoud binnen een industriële omgeving;
 • Ambitie en bereidheid om je te blijven ontwikkelen en je kennis te vergroten door middel van het volgen van relevante cursussen en opleiding;
 • Bereidheid tot werken van consignatiediensten (wanneer je werkt in de dagdienst).
Doorsturen