Relatiebeheerder Agro

Doorsturen
 
 • Aanbod Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Insurance
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10024310
 • Locatie Sliedrecht
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
 • Branche Banking & Insurance

Over deze vacature

Als relatiebeheerder binnen de afdeling agro ben jij hét aanspreekpunt voor de agrarische klanten. Jij bent het visitekaartje aan de telefoon. Samen met jouw collega’s beheer je zelfstandig de agrarische klantenportefeuille waar zowel klein- als groot zakelijke klanten toebehoren.

Functie

Als relatiebeheerder binnen de afdeling agro ben jij hét aanspreekpunt voor onze agrarische klanten. Jij bent het visitekaartje aan de telefoon. Samen met jouw collega’s beheer je zelfstandig onze agrarische klantenportefeuille waar zowel klein- als grootzakelijke klanten in terugkomen. Je plant onderhoud gesprekken met groot zakelijke klanten voor de accountmanager, maar voert daarnaast ook zelf onderhoudsgesprekken met klanten. Als team hebben jullie zelfstandig de regie over de portefeuille! De agrarische markt kent geen geheimen voor jou. Je hebt te maken met complexe bedrijven met daarbij behorende complexe verzekeringsoplossingen.

Je staat stevig in je schoenen en adviseert de klant op het voorkomen, beperken en verzekeren van de risico’s.

Je inventariseert actief de huidige en toekomstige klantwensen en speelt hier actief op in. Hierbij adviseer je actief over o.a. omvangrijke verzekeringsvraagstukken die grote impact kunnen hebben op de klant. Je verliest hierbij ook niet de privé situatie van de klant uit het oog.

Bedrijf

Het mooie van Univé? Dat zijn de mensen, de resultaten, de geschiedenis, de cultuur, het ontstaan, de betrokkenheid. Dat is samenwerken. Een coöperatie zijn zonder winstoogmerk. Supporter van Sport zijn. Een 9 voor klantvriendelijkheid krijgen en een Great Place to Work zijn. Univé richt zich op het voorkomen van risico’s, het beperken van gevolgen en we verzekeren alleen als het echt nodig is. Coöperatie Univé bestaat uit diverse onderdelen, waaronder Univé Schade, Univé Rechtshulp, verschillende ondersteunende afdelingen en acht verschillende Regionale Univé ’s, zodat we op landelijk én lokaal niveau altijd dichtbij onze klanten zijn. Bij Univé ontwikkelen ze continu nieuwe producten, diensten én onszelf. Alles voor de klanten. Dat is het mooie van Univé.

Univé Zuid-Nederland is één van de acht Regionale Univé ‘s. Met een werkgebied dat zich uitstrekt over Utrecht, Noord-Brabant, Limburg, Zeeland, Gelderland en Zuid-Holland. Klanten kunnen er terecht voor verzekeringen, hypotheken en andere diensten die zekerheid bieden. Voor elke klant is er altijd iemand van Univé in de buurt, fysiek in één van onze zestien advieswinkels in de regio, telefonisch of online via de Mijn Univé App. Mooi toch? De circa 150 particuliere en zakelijke adviseurs krijgen ondersteuning vanuit ons hoofdkantoor in Sliedrecht van ongeveer 90 collega’s als het gaat om financiën, marketing, communicatie, HRM, ICT, schadeafwikkeling en compliance.

Aanbod

Univé biedt jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen bij een innovatief groeiend bedrijf, die het beste in haar personeel naar boven wil halen. Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een contract van 1 jaar met de intentie tot een vaste aanstelling;
 • Een salaris tussen € 3.205 en € 4.451 afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • Fijne arbeidsvoorwaarden, zoals een dertiende maand; bedrijfsfitnessregeling, Fitter app, fietsregeling en een goede pensioenregeling met een eigen bijdrage van 3,5%;
 • Mogelijkheid tot thuiswerken met een vergoeding van €4,- per dag;
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen bij een fulltime dienstverband;
 • Reiskostenvergoeding van €0,31/km
 • Korting op onze verzekeringen, producten én een bijdrage voor jouw zorgverzekering

Profiel

Jij bent een proactieve adviseur met kennis van de agrarische markt. Je vindt het leuk om klanten telefonisch, online of per mail te helpen met allerlei vragen en problemen. Je bent sterk in het achterhalen van de klantbehoefte, durft vragen te stellen en uiteindelijk de deal te sluiten.

Daarnaast heb jij of ben jij:

 • HBO werk- en denkniveau
 • In het bezit van WFT Basis, Schade Particulier en Zakelijk (of je bent bereid dit te halen)
 • Ervaring en kennis van agrarische bedrijven
Doorsturen