Service monteur yacht equipment

Doorsturen
 
  • Aanbod Uitdagende werkzaamheden binnen de superjachtbouw.
  • Vakgebied Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10028401
  • Locatie Leiden
  • Type overeenkomst Interim / ZZP, Detavast
  • Branche Engineering

Over deze vacature

Altijd al in de wereld van de superjachten willen werken? Dit is jouw kans!

Functie

Bij ons werk je aan hoogwaardige nieuwbouw equipment van superjachten. Dit zijn o.a. luiken, deuren, platforms en loopplanken. Het gaat hierbij om het (zelfstandig) aansluiten en in bedrijf stellen van yacht equipment, zowel hydraulisch als elektrisch. Onze ervaren collega’s hebben een grote kennis van deze producten en de materialen, dus zijn voor jou de vraagbaak die je nodig hebt als startend monteur. Je zult beginnen op onze locatie in Leiden waar we je de benodigde kennis en vaardigheden bij zullen brengen, zodat je mee kunt naar de afbouwwerf waar we ons equipment inbouwen in het schip.

Uiteindelijk zal je worden ingezet als service monteur voor garantie werkzaamheden, onderhoud en revisie. Je werkt dan op een jacht in het buitenland, zowel binnen als buiten Europa. Dat kunnen een paar dagen zijn, maar ook wel een aantal weken. Onze collega’s van montage klaren elke klus en daar zijn we enorm trots op!"

Bedrijf

Een moderne projectorganisatie die traditioneel vakmanschap koppelt aan de nieuwste technologieën.

Aanbod

Onder een goede beloning verstaan wij meer dan een goed salaris. Plezier in je werk hebben en een goede balans tussen werk en privé zijn minstens zo belangrijk. Hoe meer jij het naar je zin hebt, hoe beter jouw bijdrage aan onze projecten.

  • Doorgroeimogelijkheden in jouw carrière bij deze producent van luxe yacht equipment is mogelijk
  • Inspirerende werkomgeving aan de top van de luxe jachtbouw
  • Werk samen met leuke collega's en ontdek nieuwe uitdagingen

Profiel

Voor deze functie dien je in het bezit te zijn van een afgeronde MBO-opleiding Mechatronica of Werktuigbouwkunde. Daarnaast is kennis van verschillende materialen die gebruikt worden in de jachtbouw en ervaring met machinebankwerken vereist. Ervaring in de machine- en/of jachtbouw is een pré. Je kunt gevraagd worden op andere locaties (werven) te werken. Je kunt je hierin flexibel opstellen en dient in het bezit te zijn van een rijbewijs B.


Vanwege het intensief samenwerken met naaste collega's en het correct overdragen van informatie is het belangrijk dat je tenminste een redelijke kennis hebt van het Nederlands (lezen en schrijven) en dat je je buiten Nederland verstaanbaar kunt maken in het Engels.

Verder ben jij een aanpakker, ben je assertief en nieuwsgierig. Dit betekent dat je vragen stelt als iets niet duidelijk is en niet afwacht tot je een opdracht krijgt. Ook heb je ervaring met het lezen van tekeningen. Je hebt een goede conditie, aangezien je op de afbouwwerf soms flinke afstanden moet afleggen. Je vindt het fijn om in een groot team te werken en werkt resultaatgericht Tot slot ben je bereid om te werken in het buitenland.

Doorsturen