Technische servicedesk medewerker

Doorsturen
 
  • Aanbod Aantrekkelijke Arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10028072
  • Locatie Amsterdam Noord
  • Type overeenkomst Detachering via YER
  • Branche Energy, Gas, Water

Over deze vacature

Om dit te bereiken versnellen ze de energietransitie door het installeren van warmtepompen en zonnepanelen in nieuwbouw- en bestaande woningen. Zo maken ze e-homes toegankelijk voor iedereen. Als Technische servicedesk medewerker speel jij hierbij een belangrijke rol.

Functie

Jouw taak is het snel en adequaat beantwoorden van technische klantvragen of klachten. Je neemt tweedelijns telefoontjes aan en verwerkt tickets in ons CRM-systeem. Je zorgt ervoor dat de klantinformatie snel en helder wordt verwerkt, zodat de systemen altijd up-to-date zijn voor jouw collega's. Daarnaast bekijk je dagelijks verschillende dashboards en zet je proactief acties uit wanneer je afwijkingen bespeurt. Ook pak je administratieve taken op, zoals het bijwerken van meterstanden.

Bedrijf

Onze opdrachtgever is een organisatie met een missie: een wereld zonder emissie.

Aanbod

Bij ons kun je meebouwen aan een lerende organisatie met een onderscheidende groeicultuur. Wij bieden jou een marktconform salaris, flexibele werktijden, ruime ontwikkelingsmogelijkheden en een maatwerk pensioenregeling. Je wordt onderdeel van een club gedreven en talentvolle mensen, die werken vanuit een fantastisch, karakteristiek kantoor in Amsterdam-Noord. Dagelijks genieten wij daar van goede koffie, fruit en een heerlijk verzorgde lunch.

Profiel

Wij zoeken een servicegerichte en communicatief sterke kandidaat met een groot probleemoplossend vermogen en een resultaatgerichte en stressbestendige houding. Je maakt je verschillende IT-systemen snel eigen en bent goed in plannen en organiseren. Daarnaast heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring met klantcontact en affiniteit met techniek (kennis van installatietechniek en zonnepanelen is een pré). Ervaring met CRM/ticketsystemen is ook vereist.

Doorsturen