All-round Administratief-logistiek Medewerker

Doorsturen
 
  • Aanbod Breda, Interessante arbeidsvoorwaarden, Dynamische omgeving
  • Vakgebied Support
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10027902
  • Locatie Breda
  • Type overeenkomst Detavast
  • Branche Logistics & Transportation

Over deze vacature

Wij zijn op zoek naar een proactieve en gedreven medewerker voor de afdeling order processing. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de administratieve afwikkeling van orderontvangst tot productie aansturing en wereldwijde distributie.

Functie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Orderprocessing Medewerker die verantwoordelijk is voor de volledige administratieve afwikkeling van orderontvangst tot wereldwijde distributie. Jouw taken omvatten onder andere het verzorgen van exportdocumentatie, het aansturen van vervoerders en het verwerken van dossiers, facturatie en documentatie. Je hebt dagelijks intensieve communicatie met de interne operationele organisatie en alle verkoopkantoren wereldwijd, daarom is het belangrijk dat je zowel Nederlands als Engels spreekt.

Naast het aansturen, coördineren en uitvoeren van deze taken, ben je ook verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van customer support opdrachten. Verder vallen receptie- en algemeen ondersteunende taken voor de interne organisatie binnen de functie.

Als Orderprocessing Medewerker ben je een belangrijke schakel binnen onze organisatie en draag je bij aan de wereldwijde distributie van onze producten. Wij bieden een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor ontwikkeling.

Bedrijf

Onze opdrachtgever is een toonaangevende organisatie gevestigd in Breda en gericht op de ontwikkeling, productie en wereldwijde service van hardware producten voor diverse sectoren, waaronder automotive, lucht- en ruimtevaart. Ons team van ongeveer 70 toegewijde medewerkers werkt aan nieuwe innovatieve ontwikkelingen en produceert op maat voor belangrijke spelers in deze sectoren.

Bij ons vind je een informele en prettige werksfeer met korte communicatielijnen. Wij streven naar een omgeving waarin onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen en groeien. Als je op zoek bent naar een uitdagende en inspirerende werkomgeving waarin je jouw vaardigheden verder kunt ontwikkelen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Aanbod

  • Goed basis-salaris
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden
  • 8% Vakantiegeld

Profiel

Wij zoeken een enthousiaste kandidaat met HBO/MBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur met ervaring in een vergelijkbare functie. Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift, is een vereiste. Daarnaast is het belangrijk dat je binnen een straal van maximaal 50km van Breda woont.

Je hebt ervaring met SAP, Excel en export documentatie en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent proactief, verantwoordelijk, gedreven en kan goed omgaan met ad-hoc werkzaamheden. Daarnaast ben je accuraat, flexibel, daadkrachtig en stressbestendig.

Als fulltime medewerker werk je op ons kantoor in Breda. In de toekomst is er de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken. Wij bieden een uitdagende en dynamische werkomgeving met veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien in je functie. Als je aan deze eisen voldoet en op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie.

Doorsturen