Kraanmachinist Adam/ Utrecht/ Rdam 32-40 uur

Doorsturen
 
 • Aanbod Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Construction & Civil Engineering
 • Dienstverband Fulltime, Parttime
 • Vacaturenummer VAC-10027666
 • Locatie Utrecht / Amsterdam / Rotterdam
 • Type overeenkomst Detavast
 • Branche Construction

Over deze vacature

Als Kraanmachinist ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig bedienen en onderhouden van een hydraulische graafmachine, inclusief het uitvoeren van voorbereidende, coördinerende en begeleidende taken in overeenstemming met de geldende voorschriften. Bovendien werk je op buiten dienst zijnde sporen, zowel in opdracht, onder begeleiding of zelfstandig.

Functie

In deze functie heb je veel vrijheid en neem je de coördinatie van de werkuitvoering op je, waarbij je zorgt voor een goede samenwerking met andere machinisten en/of uitvoeringsorganisaties. Daarnaast draag je de verantwoordelijkheid voor het functioneren van de machine en bedien je één of meerdere hulpstukken. Deze taken voer je zowel overdag als 's nachts uit op verschillende projecten in Nederland.

Dit is een zelfstandige functie waarin je veel kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen en ervaring op te doen. Je bent het visitekaartje van ons team Kranen en krijgt volop de mogelijkheid om je vaardigheden aan te scherpen en je talenten te laten zien!

Bedrijf

Het werken met een grote hydraulische graafmachine met hijsfunctie is voor velen een aantrekkelijke uitdaging. Als (Junior) Kraanmachinist bij team Kranen krijg je de kans om deze uitdaging aan te gaan en je vaardigheden te ontwikkelen. Bij ons kun je werken met een mooie en grote graafmachine en bijdragen aan onze projecten.

Aanbod

Jouw inzet waarderen we enorm, dus dit is wat daar tegenover staat: 

 • Een salaris van € 2400,- tot € 3300,- bruto per periode maand, afhankelijk van je opleidingsniveau, kennis en ervaring. Daar komt ook nog vakantiegeld en eventuele toeslagen voor werken in de nachten en de weekenden bij!; 
 • 25 vakantiedagen plus nog eens 23 roostervrije dagen.
 • Genoeg ruimte en vrijheid voor eigen inbreng. Daar horen goede opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden uiteraard bij, wat denk je van de doorgroei naar Hijskraanmachinist of Kirowmachinist bijvoorbeeld? Dit behoort tot de mogelijkheden, dus pak die kans!; 
 • Collectieve zorgverzekering
 • Een auto van de zaak voor de zakelijke kilometers. 

Profiel

Bij Team Kranen werk je in een hecht en gedreven team van ongeveer 20 personen. Wij streven naar persoonlijke groei en houden elkaar scherp. Maar we maken ook graag tijd voor gezelligheid buiten werktijd, met bijvoorbeeld jaarlijkse teamuitjes en een gezamenlijke afsluiting van het jaar met Kerst. Ben jij er dit jaar bij?

Als ideale kandidaat voor de functie van Kraanmachinist heb je een afgeronde VMBO kader opleiding in een technische richting, met aanvullend een Soma/SBW graafmachine diploma of gelijkwaardige ervaring. Het certificaat gereedschapsmachinist en VCA zijn een pré. Je hebt affiniteit met de railinfra en bent flexibel inzetbaar, ook buiten de reguliere werktijden. Werken in de nacht vind jij geen probleem en je hebt graag overdag tijd voor je hobby's of gezin.

Doorsturen