Werkvoorbereider Civiel - A'dam/Utrecht/R'dam - 32-40 uur

Doorsturen
 
 • Aanbod Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Construction & Civil Engineering
 • Dienstverband Fulltime, Parttime
 • Vacaturenummer VAC-10027653
 • Locatie Amsterdam/ Utrecht/ Rotterdam
 • Type overeenkomst Detavast
 • Branche Construction

Over deze vacature

Ons doel is om duurzaam en veilig reizen in Nederland mogelijk te maken. Veiligheid onderweg is onze prioriteit en dat is waar wij ons hard voor maken!

Binnen ons team, bestaande uit 1200 collega's, werken wij samen aan deze missie. Daarnaast maken we deel uit van VolkerWessels, een bedrijf met nog eens 17.000 collega's in binnen- en buitenland, waarmee we gezamenlijk werken aan het vormgeven van de toekomst. Zo dragen wij bij aan de realisatie van een betere wereld van morgen!

Functie

Als Werkvoorbereider bij ons ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling, coördinatie, uitvoering en bewaking van de werkvoorbereiding voor kleinere railprojecten. Dit betekent dat je ervoor zorgt dat de juiste informatie over de inzet van personeel en middelen tijdig beschikbaar is, zodat projecten optimaal kunnen worden uitgevoerd.

Je taken als Werkvoorbereider variëren van het adviseren in het voorbereidingstraject, het opstellen van draaiboeken en het beheren van documenten tot het plannen van personeel, materiaal en materieel en het bewaken van de voortgang van werkzaamheden. Je stelt werkbegrotingen en overzichten op om de voortgang van het project te kunnen meten.

Als Werkvoorbereider kom je niet alleen op kantoor, maar ga je ook regelmatig naar de bouwplaats om te zien hoe jouw voorbereidende werkzaamheden worden uitgevoerd. Op deze manier kun je het project nog beter sturen en eventuele problemen snel oplossen. Wil jij aan de slag als Werkvoorbereider bij een toonaangevend bedrijf in de railindustrie? Solliciteer dan nu!

Bedrijf

Wij zijn exclusief aan het werven voor één van de grootste en meest vooraanstaande spooraannemers van Nederland. Het bedrijf heeft een warme en familiaire sfeer waarin samenwerken centraal staat en betrokkenheid hoog in het vaandel staat. Het verbeteren van mobiliteit is onze passie en dit zit dan ook in ons DNA.

Al meer dan 20 jaar zetten wij ons iedere dag in om de veiligheid van reizigers te waarborgen en duurzaam en veilig reizen in Nederland mogelijk te maken. Wij zijn trots op onze bijdrage aan de maatschappij en zijn vastberaden om dit nog vele jaren voort te zetten!

Aanbod

Jouw inzet waarderen we enorm, dus dit is wat daar tegenover staat:

 • We hebben het volste vertrouwen in jou als nieuwe collega, dus we bieden je graag uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd!
 • Bij een aantrekkelijk werkgever hoort natuurlijk ook een aantrekkelijk salaris! We bieden jou een salaris van €2600,- tot €4000,- bruto per maand, afhankelijk van je opleidingsniveau, kennis en ervaring. Exclusief vakantiegeld, deze komt er nog bij!
 • Om er voor te zorgen dat jij je werk veilig kunt uitvoeren heb je recht op maar liefst 25 vakantiedagen plus nog eens 18 roostervrije dagen. Deze kun je gebruiken om goed tot rust te komen;
 • Om jouw vakmanschap nog verder te laten groeien krijg je genoeg ruimte en vrijheid voor eigen inbreng. Daar horen goede opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden uiteraard bij, Jouw loopbaan is jouw verantwoordelijkheid, dus pak die kans!;
 • Als je wil mag je deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering. Handig want je krijgt korting;
 • Je denkt er vast nog niet over na, dus dat doen wij voor je: je krijgt van ons een uitstekende pensioenregeling van – hoe kan het ook anders – het Pensioenfonds Rail & OV;

Profiel

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met een afgeronde mbo-opleiding in bijvoorbeeld Civiele Techniek of Infra en bij voorkeur enige jaren werkervaring. Als ideale kandidaat voor de rol van werkvoorbereider ben je een goede planner en organisator met sterke communicatieve vaardigheden.

Als persoon ben je assertief, stel je kritische vragen en heb je oog voor detail en risico's. Je werkt graag in teamverband, maar kunt ook zelfstandig goed uit de voeten.

Doorsturen