Traineeship Accountmanagement IT

Doorsturen
 
 • Aanbod €2.200 - €3.500
 • Vakgebied HR
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10026589
 • Locatie Nederland
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche HR

Over deze vacature

Wil jij binnen twee jaar een volleerd accountmanager worden in hét werkveld van de toekomst? Meld je dan aan voor het traineeship Accountmanagement IT van YER: onze krachtige combi van doelgericht leren en werken in de IT-arbeidsbemiddeling. Je krijgt vanaf dag één onder meer een mooi salaris, een leaseauto en een aantrekkelijke bonusregeling. Je leert vervolgens doelgericht de basis én fijnere kneepjes van IT-accountmanagement kennen, via experts van binnen en buiten YER.

Functie

LEERTRAJECT

Je volgt een twee jaar durend intern opleidingstraject, waarin je doelgericht de basis én fijne kneepjes van accountmanagement aanleert. Je leert in het eerste jaar onder meer jezelf krachtig te presenteren, LinkedIn te gebruiken als een ware pro, vacatureteksten te schrijven en professioneel te onderhandelen. Tijdens het tweede jaar leer je alles over klantgesprekstechnieken, commercieel rekenen, key accountmanagement, referentiebellen en het closen van de deal. Natuurlijk leer je ook het vakgebied IT uitgebreid kennen: je ontdekt alle ins en outs, via jarenlang ervaren YER-collega’s en externe IT-experts.

WERKTRAJECT

Wat je leert, pas je direct toe in de praktijk: vanaf de start ben je lid van een team dat zich volledig focust op professionals en opdrachtgevers in IT. Je begint als Junior en eindigt afhankelijk van je wensen, talenten en ambities als volleerd IT-Consultant of -Accountmanager. Onze IT-professionals, talenten en experts in allerlei carrièrefases, spreek je via searches op LinkedIn en andere kanalen, tijdens voor- en nabesprekingen voor interviews, en het bespreken en verwerken van feedback. Met onze opdrachtgevers, innovatieve multinationals in Nederland, voer je doelgerichte intakegesprekken, stel je de best passende professional(s) voor, en maak je duidelijke afspraken over effectieve samenwerkingen. Afhankelijk van je drijfveren, interesses en ambities, specialiseer jij je in het begeleiden van professionals bij opdrachtgevers, relatiemanagement, het uitbouwen van partnerships en/of acquisitie. Na het traineeship kun je doorgroeien naar bijvoorbeeld Teamlead. Bespreek je ambities met ons, dan zorgen we er samen voor dat je ze bereikt.

Bedrijf

YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies, gericht op professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel. Met negen kantoren in Nederland en zo'n 250 consultants heeft YER landelijke dekking en is het een sterk vertegenwoordigd merk. YER is ook internationaal actief met vestigingen in de Verenigde Staten en België. Bovendien hebben we onlangs YER Executive opgericht. Hét label voor het hogere segment binnen de arbeidsbemiddeling. Je wordt onderdeel van het leukste recruitment/detacheringsbureau van Nederland, waar elke 'Yeriaan' met passie naar het werk gaat om onze opdrachtgevers en kandidaten verder te helpen in hun weg naar succes. De bedrijfscultuur staat voor ondernemerschap, onafhankelijkheid en vrijheid. Dit zorgt ervoor dat intrinsieke motivatie de belangrijkste drijfveer is voor onze medewerkers. Bovendien hebben wij een bijzonder informele bedrijfscultuur, waarbij regelmatig events worden georganiseerd om je collega's beter te leren kennen.

Aanbod

ONS AANBOD VOOR JOUW CARRIÈRE IN ACCOUNTMANAGEMENT

Als we jou selecteren voor dit traineeship krijg je vanaf dag één een contract voor onbepaalde tijd van YER. Een deel van je overige voordelen op een rijtje:

 • Salaris vanaf € 2.500 bruto met goede secundaire voorwaarden
 • 24 vakantiedagen
 • 8% vakantietoeslag
 • Intensieve persoonlijke begeleiding & coaching vanuit YER
 • Een uitmuntende bonusregeling
 • Uit je comfortzone stappen en ontdekken wat jij in je mars hebt
 • Ondernemen met een vangnet in een ambitieuze organisatie

Profiel

WIE BEN JIJ?

Je hebt je hbo-opleiding (bijna) afgerond, of aantoonbaar hbo werk- en denkniveau. Je staat bekend als ambitieus, ondernemend, en doelgericht in plaats van afwachtend. Ook werk je graag met mensen, heb je empathisch vermogen en leer je snel. Hiernaast heb je 0-2 jaar werkervaring en ben je enthousiast over YER en dit traineeship.

Doorsturen