Traineeship Data

Doorsturen
 
  • Aanbod Ontwikkelingstraject
  • Vakgebied IT
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10026926
  • Locatie Groningen
  • Type overeenkomst Detachering via YER, Detavast
  • Branche IT & Telecom

Over deze vacature

Wil jij jezelf een boost geven aan je carriérestart en heb jij een passie voor IT en Data? Dan is het Traineeship Data wellicht de juiste keuze voor jou!

Functie

Ons traineeship Data is ontwikkeld voor de startende IT’er die zich graag verder wil ontwikkelen tot Data Professional, denk hierbij aan de profielen Data engineer, Data-consultant of Data-analist.

In een periode van 2 jaar ga je aan het werk binnen verschillende bedrijven en krijg je begeleiding in het ontwikkelen van soft en hard skills. Je krijgt tijdens het werk tools aangereikt om jouw loopbaan vorm te geven en daarnaast worden er verschillende cursussen beschikbaar gesteld om de juiste certificeringen te behalen.

Het hele programma is vormgegeven aan jouw wensen en ambities. Je krijgt intensieve begeleiding door aangewezen coaches en je zal onderdeel uitmaken van een trainingsgroep met starters vanuit verschillende organisaties om ervaringen te delen. Een mooie manier om ervaring op te doen en je interne netwerk op te bouwen!

Bedrijf

YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies, gericht op professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel. In Nederland hebben we 9 kantoren en daarnaast zijn we ook gevestigd in de   Verenigde Staten en   België. We zijn al sinds 1987 actief in de arbeidsbemiddeling en inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende internationale speler voor de invulling van zowel tijdelijke als vaste functies.

We stellen de wensen en ambities van onze kandidaten en opdrachtgevers altijd centraal en zorgen voor de ideale match. Onze consultants zijn ervaren en gespecialiseerd in één of meerdere functiegebieden of branches. In combinatie met hun persoonlijke betrokkenheid, zijn zij een uitstekende carrièrecoach voor kandidaten om hen te begeleiden bij het maken van een volgende stap, in elke fase van hun carrière (van ambitieuze starter tot ervaren director). Voor onze opdrachtgevers zijn de consultants een professionele sparringpartner en adviseur voor alle wervingsvraagstukken.

Aanbod

Lijkt dit je wat? Dan gaan we graag met jou in gesprek! Aan de hand van een persoonlijke kennismaking brengen we samen in kaart wat jouw talenten zijn en waar je ambities liggen. Met dat plaatje kijken wij welke bedrijven interessant zijn om deze ambities te verwezenlijken.

Gedurende het traineeship is YER jouw formeel werkgever. Wij bieden een vast contract voor de gehele duur van het traineeship met daarbij een marktconform salaris.

Daarnaast stelt YER een opleidingsbudget beschikbaar van €3000,- per jaar, vrij voor jou om te besteden voor vakinhoudelijke trainingen.

Profiel

Dit traineeship is bedoeld voor pas afgestudeerden in een IT gerelateerde opleiding op HBO of WO niveau.

Doorsturen