Talent Development Programme Infra+

Doorsturen
 
  • Aanbod Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Construction & Civil Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10026693
  • Locatie Divers
  • Type overeenkomst Detavast
  • Branche Construction

Over deze vacature

Ben jij klaar met jouw opleiding, maar twijfel jij of jij wil gaan verder studeren of werken? Of wil jij gaan werken maar heb jij nog geen idee wat jij wil gaan doen? Dan is het Talent Development Programme van YER iets voor jou! Wil jij meewerken aan indrukwekkende infraprojecten? Meld je dan aan voor dit traineeship Infra+. Doelgericht leren wordt gecombineerd met werken aan projecten op het spoor, in ondergrondse infra, grond-weg-en waterbouw en infratechnieken.

Functie

Het Talent Development Programme Infra+ bestaat uit vier pijlers: opleiding, soft- en busines skills-trainingen, coaching en intervisie. De opleiding bestaat uit een groepsmasterclass Elementaire Infra en een functiegerichte opleiding. Tevens kun jij elk jaar vier soft & business skills-trainingen kiezen die jij wil gaan volgen. Je kunt jaarlijks 4 van de 8 trainingen kiezen die het beste aansluiten bij jouw wensen en ambities. Aan de hand van jouw persoonlijke ontwikkelplan ga jij samen met jouw coach doelgericht aan jouw groeiambities werken en tijdens de intervisie kun jij samen met de medetrainees casussen bespreken waar jullie mogelijk tegenaan lopen tijdens jullie eerste baan. Parallel aan dit leertraject doe jij werkervaring op bij een infrabedrijf uit ons netwerk. Weet jij nog niet bij welk bedrijf jij wil werken of twijfel jij over welke functie? Hier helpen wij jou graag bij.

Bedrijf

YER is sinds 1987 actief als arbeidsbemiddelaar. In deze periode groeiden we uit tot een internationale speler met uitgebreide netwerken in diverse werkvelden, waaronder de bouw- & infrabranche. YER denkt actief mee met bedrijven en creëert op maat gemaakte oplossingen voor actuele issues in de arbeidsmarkt. Talent Development Programmes zijn een voorbeeld van zo’n oplossing, waarmee we zowel bedrijven als jonge hoogopgeleide professionals bedienen met maatwerk.

Aanbod

Wanneer jij wordt geselecteerd voor dit exclusieve traineeship, ontvang jij vanaf dag één een vast contract via YER. Na het tweejarige traineeship treedt 95% van onze deelnemers in vaste dienst bij het bedrijf waar zij werkervaring op hebben gedaan. Andere voordelen:

  • Een salaris van minimaal €2.650 (hbo) of €2.800,- (wo)
  • Minimaal 25 vakantiedagen
  • Reiskostenvergoeding of leaseauto

De hoogte van het salaris, de hoeveelheid vakantiedagen en of jij reiskostenvergoeding of een auto krijgt is afhankelijk van de opdrachtgever.

Profiel

Jij bent in het bezit van een technisch hbo- of wo-diploma. Echter, jouw motivatie, persoonlijkheid en affiniteit met de infrabranche is het meest belangrijk.

Doorsturen