lead engineer software

Doorsturen
 
 • Aanbod Spin het web bij vooraanstaande machinebouwer
 • Vakgebied IT
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10026706
 • Locatie Duiven
 • Type overeenkomst Interim / ZZP, Detachering via YER, Detavast
 • Branche Manufacturing, High Tech, IT & Telecom

Over deze vacature

Gezocht wordt naar een lead engineer, die door middel van duidelijke communicatie tussen diverse stakeholders verantwoordelijk wordt voor het opleveren van de UI/UX van deze machinebouwer

Functie

Jij legt verbinding tussen de functionaliteit van de diverse productlijnen, de machine software, en de requirements vanuit de business en productmanagement om tot een succesvolle implementatie van de UI en UX te komen. Jij maakt de vertaalslag naar de UI en UX developers, jij overziet de hoofdlijnen, verbanden, impact en risico's en stuurt waar nodig bij. en stuurt waar nodig bij.

Jij begrijpt de complexe vraagstukken vanuit de business en weet deze te vertalen naar beleid op het gebied van UI en UX. Tegelijkertijd snap jij ook door raadpleging van domeinspecialisten de werking op hoog abstractie niveau van de machines om dit vervolgens te vertalen naar technische requirements voor de UI en UX specialisten om verder uit te werken.

Voor deze positie is geen diepgaande kennis van UX of UI nodig, wel is een software achtergrond nodig met affiniteit met machinebouw en UX/UI om de juiste technische aansturing te kunnen geven richting de developers en voor het begrijpen van de business requirements van de organisatie. Om deze functie te kunnen bekleden wordt gezocht naar iemand met goede communicatieve vaardigheden richting de diverse stakeholders, (development, management, domein specialisten, projectmanagement), waarbij jij taken naar je toetrekt en door middel van ervaring en abstract denkvermogen de juiste actie punten onderneemt.


Bedrijf

Onze opdrachtgever betreft een vooraanstaande machinebouwer die de laatste jaren behoorlijke stappen heeft gezet op UX/UI gebied, waarbij het framework staat en de richting bepaald is.

Aanbod

 1. Jij werkt als freelancer of wilt in dienst treden bij YER met een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden
 2. Een vast dienstverband behoort tot de opties bij de opdrachtgever
 3. Salaris tussen de 65000 en 70.000 euro per jaar
 4. Reiskostenregeling
 5. Mogelijkheid tot thuiswerken

Profiel

 1. HBO/WO Informatica, Embedded systemen of vergelijkbaar
 2. Minimaal 5 jaar ervaring als software engineer, waarbij jij ook de functie van lead engineer hebt bekleed.
 3. Ervaring met stakeholder management, je bent proactief en communicatief sterk.
 4. Kennis van de machinebouw
Doorsturen