Teamleider Productie

Doorsturen
 
 • Aanbod In Overleg
 • Vakgebied Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10026651
 • Locatie Veghel
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Agriculture, Food, Feed, Pharma, Engineering

Over deze vacature

Ben jij een resultaatgerichte teamplayer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Ben jij communicatief sterk, ondernemend en heb jij ervaring in een productieomgeving? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar jou!

Voor de productielocatie in Veghel zijn wij op zoek naar een Teamleider Productie. Je geeft in deze functie leiding aan medewerkers die werken aan de productie van Premix. Indien nodig neem je ook zelf deel aan het productieproces. Jouw doel is om op een efficiënte wijze de productieplanning te realiseren conform de gestelde kwaliteitsnormen. Jouw communicatieve vaardigheden en enthousiasmerende inzet maken van deze teams één slagvaardige productie-eenheid waar men graag in werkt.

Functie

Wat ga je doen?
Als Teamleider Productie ben je verantwoordelijk voor het operationeel aansturen van de productieactiviteiten in Veghel. Samen met een collega Teamleider geef je direct leiding aan een 16-tal medewerkers, die afwisselend in kleine ploegen werken. In deze functie ben je werkzaam in een 2 ploegendienstrooster, Je vindt het niet erg om wekelijks andere werktijden te hebben. Van 6.00-14.30 uur en in de late dienst Flexibel vanaf 22.00 uur of indien nodig vanaf 14.30 uur. Je rapporteert rechtstreeks aan de plantmanager.

Jouw takenpakket

 • Je draagt zorg voor een gemotiveerd team en realiseert een prettige en inspirerende werkomgeving. Je bent verantwoordelijk voor een optimale inzet van je medewerkers, installaties en grondstoffen.
 • Naast de planning van de medewerkers, draag je zorg voor de productieplanning en pas je deze aan waar nodig. Je bewaakt de voorraden en stuurt en controleert het dagelijkse algehele productieproces.
 • Je overlegt met de technische dienst over aanpassingen, het oplossen van storingen en de uitvoering van gepland onderhoud. Daarnaast zorg je voor naleving van en verbetering aan de kwaliteitszorgsystemen zoals HACCP en GMP+.
 • Je verbetert continu werkmethoden- en systemen en weet relevante informatie op de juiste manier over te dragen. Je stimuleert, begeleidt en ontwikkelt jouw medewerkers en zorgt dat er goed onderling contact gehouden wordt met andere afdelingen.

Bedrijf

De Heus produceert wereldwijd een compleet assortiment mengvoeders, premixen, concentraten en speciaal voer. Onze klanten zijn kleine en grote boeren, integraties en handelaren. Met onze voedingsconcepten zijn ze verzekerd van maximale prestaties en een optimale gezondheid van hun dieren, zodat ze hun kippen, varkens, koeien en vissen dag in, dag uit kunnen voeden. Wij investeren in de hele toeleveringsketen en steunen zo de ontwikkeling van de agrarische sector.

Aanbod

Koninklijke De Heus biedt jou een uitdagende functie in een dynamische omgeving. Je krijgt bij ons alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en een belangrijke bijdrage te leveren aan het realiseren van onze doelstellingen. 

Wij geloven dat onze mensen de motor achter onze groei zijn; zij zijn de drijvende kracht die onze ambitieuze doelstellingen waarmaken. Dat is precies de reden waarom wij investeren in het ontwikkelen van jouw talenten. Je krijgt bij ons alle ruimte om te leren in een inspirerende en ondernemende werkomgeving!

Wij bieden je een dienstverband aan voor 40 uur per week in een no-nonsense bedrijfscultuur die zich kenmerkt door vertrouwen, korte lijnen en snelle besluitvorming. Een omgeving waar volop ruimte is voor ondernemerschap en eigen initiatief. Je ontvangt een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket op basis van je kennis en ervaring.

Profiel

 • Je beschikt over minimaal MBO-4 werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en/of ervaring en je hebt sterke aantoonbare vaardigheden op het gebied van resultaat- en mensgericht leidinggeven.
 • Je hebt ervaring met computer gestuurde productie processen en beschikt over goede computer basis vaardigheden (o.a. het MS Office pakket).
 • Je hebt het belang van kwaliteit, netheid, veiligheid en hygiëne hoog in het vaandel staan en continue verbeteren zit in jouw DNA; ervaring met/kennis van LEAN is daarom een pre.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, waarbij beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift een vereiste is.

Als je relevante werkervaring in een diervoederproductie omgeving hebt, is dat een pre. Bij voorkeur ben je woonachtig in de omgeving van Veghel.

Doorsturen