Recruitment Consultant Mechatronica

Doorsturen
 
 • Aanbod Uitdagende vacature als Recruitment Consultant Mechatronica
 • Vakgebied HR
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10026571
 • Locatie Eindhoven
 • Type overeenkomst Detachering via YER, Werken bij YER, Detavast
 • Branche Consultancy, Sales & Marketing, Manufacturing, Engineering

Over deze vacature

Zit ondernemen in jouw bloed en wil jij goed beloond worden op basis van de door jou behaalde resultaten? En dit alles terwijl jij anderen kan helpen bij het verwezenlijken van hun droombaan? Dan gaan wij graag vrijblijvend met jou in gesprek over de functie: Recruitment Consultant Mechatronica.

YER is een ambitieuze en snel groeiende recruitmentorganisatie. YER Technology is de technische tak van YER waar onze consultants en recruiters zich focussen op het bemiddelen tussen vooraanstaande technische organisaties in Nederland en technische professionals vanaf hbo-niveau.

Team Mechatronica is een relatief nieuw team binnen YER Eindhoven bestaande uit Mark Simons en Dion Wagenaar. De focus van het Mechatronica Team ligt op het bemiddelen tussen technische professionals en bedrijven die zich bezighouden met R&D, engineering en productie van hightech machines, systemen en sub-modules. Na een succesvol 2022 hebben we inmiddels een team van 30 externe medewerkers die werkzaam zijn bij een groeiend klantportfolio met toonaangevende technische bedrijven, zoals ASML, VDL, Thermo Fisher, Philips, Canon en Bosch. Om in 2023 door te groeien naar een team van 50+ professionals hebben wij jou hulp nodig! 

Functie

Als Recruitment Consultant Mechatronica ben je binnen een ambitieus team verantwoordelijk voor het bemiddelen tussen onze klanten in de mechatronica en schaarse, hoogopgeleide, (vaak) internationale kandidaten. Je werft deze kandidaten, zowel starters tot zeer ervaren engineers, op actieve, creatieve en overtuigende wijze. Je krijgt allerlei tools tot je beschikking (persoonlijke LinkedIn Recruiter Seat, toegang tot job boards, eigen uitgebreide database en uiteraard uitgebreide begeleiding van je collega’s) om in contact te komen met technische professionals. Bovendien krijg je veel vrijheid en de benodigde middelen om eigen creatieve ideeën uit te voeren waarmee je nieuwe kandidaten gaat werven. Het gaat om een ondernemende, dynamische functie in een commerciële omgeving waarin je alle kansen krijgt om jezelf onder goede begeleiding te ontwikkelen tot een vaardige recruitmentprofessional. 

Bedrijf

YER Technology is de technische tak van YER waar onze consultants en recruiters zich focussen op het bemiddelen tussen vooraanstaande technische organisaties in Nederland en technische professionals vanaf hbo-niveau.

Aanbod

Wat wij bieden

Als Recruitment Consultant Mechatronica word je onderdeel van een klein, maar ervaren en behulpzaam team bij een van de grootste technische arbeidsbemiddelaars van Nederland. De arbeidsvoorwaarden bestaan uit:

 • Een bruto maandsalaris met doorgroeimogelijkheid tot €5000 binnen deze functie.
 • Een aantrekkelijke en transparante bonusregeling (hier vertellen wij graag meer over).
 • Leaseauto en smartphone.
 • Standaard 24 vakantiedagen met de mogelijkheid om tot 10 extra dagen bij te verdienen.

Profiel

Wat jij meebrengt

 • Je acteert op hbo-niveau en het is mooi als jij al enige relevante ervaring hebt. Mocht jij juist veel ervaring hebben, dan ben je ook van harte welkom ook te solliciteren.
 • Verder ben je comfortabel om zowel in het Nederlands als Engels te communiceren. Dit vanwege verschillende nationaliteiten waarmee je zult samenwerken.
 • Wat wij vooral belangrijk vinden aan jouw persoonlijkheid is dat je leergierig bent en de wil hebt om zo snel mogelijk volledig mee te kunnen draaien (lees: successen te behalen) binnen het Mechatronica team.
 • Verder helpt het jou als je gemakkelijk contact legt, goed kan communiceren en het leuk vindt om je eigen werk te creëren. 
Doorsturen