QA Specialist

Doorsturen
 
 • Aanbod Good working conditions
 • Vakgebied Quality & Safety
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10026525
 • Locatie Veghel
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Food, Feed, Pharma

Over deze vacature

Alloga, onderdeel van Alliance Healthcare is marktleider logistiek in de gezondheidszorg in heel Europa. Alloga biedt specialistische supply chain-oplossingen op internationale schaal. Oplossingen omvatten onder andere vervoer, opslag, verpakkingen en etikettering van farmaceutica.

Op de afdeling Quality is een vacature ontstaan voor een Quality Assurance Specialist

In deze rol ga je het bestaande Quality managementsysteem onderhouden en door ontwikkelen. Je draagt bij aan interne en externe audits. Daaronder vallen ISO-audits en audits volgens de GDS-richtlijnen.

De hardwerkende collega's van deze hectische afdeling zijn positief ingesteld, zeer pragmatisch en recht-door-zee.

Functie

De taken van de Quality Assurance Specialist bestaan onder andere uit het registreren van afwijkingen die tijdens interne en externe audits worden geconstateerd en afwijkende van prestatie-indicatoren. Je communiceert met de klanten over klachten en CAPA's en over de voortgang van de behandeling ervan. Je assisteert bij het uitvoeren van validaties, temperatuurmapping en controles van opslagruimten. Je werkt mee aan projecten ter verbetering van de kwalitatieve bedrijfsvoering. Daarnaast voer je ondersteunende taken uit op het gebied van het uitzetten van klachten en CAPA's bij de verschillende afdelingen van Spits Apeldoorn en het toezien op de afhandeling ervan. Je verwerkt, controleert, registreert en verspreidt documentatie over richtlijnen en gewijzigde procedures. En je verzorgt overige voorkomende administratieve werkzaamheden ten behoeve van de afdeling Quality Assurance.

Bedrijf

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. "Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes."

Aanbod

YER Technology biedt jou de mogelijkheid om als Engineering Professional aan de slag te gaan en uitdagende opdrachten te combineren met uitgebreide sollicitatie- en loopbaanbegeleiding. De volgende voorwaarden zijn van toepassing:

 • Aantrekkelijk salaris volgens de normen van onze klanten
 • 25 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid om meer vakantiedagen te kopen
 • Goede pensioenregeling volgens STIPP
 • Open en transparante communicatie met uw persoonlijke adviseur
 • Persoonlijke loopbaanbegeleiding door onze arbeidspsychologen
 • Brede technische en soft skills opleidingsmogelijkheden
 • Een Servicedesk die klaar staat om al je praktische vragen te beantwoorden


Profiel

Je beschikt over minimaal MBO+ werk- en denkniveau en hebt 1 tot 3 jaar relevante ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt kennis van GDS & ISO 9001. Je bent communicatief vaardig en overtuigend. Je bent accuraat, analytisch ingesteld, slagvaardig en beschikt over een hands-on mentaliteit. Goede beheersing van de Nederlandse taal. We zoeken een ambitieuze kandidaat met een achtergrond in Healthcare of Food en de potentie om door te groeien. Alliance Healthcare 

Doorsturen