Enterprise/Solution Architect

Doorsturen
 
 • Aanbod Nader te bepalen
 • Vakgebied IT
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10025950
 • Locatie Utrecht
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever, Detavast
 • Branche IT & Telecom

Over deze vacature

Als Enterprise/Solution Architect bij onze opdrahtgever sta je in de frontlinie van een hele mooie uitdaging: de komende jaren vernieuwen ze bijna alle softwareoplossingen die ze in eigen beheer en samen met partners ontwikkelen. Oplossingen waar eigen (medische) professionals hun werk beter mee kunnen doen. En waarmee ze ruim 65.000 werkgevers en 1,5 miljoen werkenden ondersteunen om gezond, gemotiveerd en competent te werken.

Je maakt deel uit van het Portfolio/Productmanagent Team, bestaande uit een Enterprise Architect, Solution Architecten, Business Architecten en Product Management. Een leuk, multidisciplinair team vol slimme koppen, dat volgens het SAFe-model samenwerkt. Onderling bepaal je de taakverdeling in de ontwikkeling en oplevering van nieuwe software. Tevens mag je zelf bepalen waar je werkt, op één van de vestigingen of grotendeels vanuit huis.


Functie

BIj onze opdrachtgever ontwikkelen ze in eigen beheer softwareoplossingen voor de (medische) professionals en voor ruim 65.000 werkgevers en 1,5 miljoen werkenden die ze onder contract hebben. Een wereld die doorlopend verandert en steeds om nieuwe oplossingen vraagt. Denk bijvoorbeeld aan de plotselinge komst van covid-19, die om allerlei zorg-en-werk-op-afstand-oplossingen vraagt, maar ook aan kostenbesparingen die gerealiseerd moeten worden. Als Enterprise/Solution Architect vertaal jij deze en andere grote verandervragen van de business naar logische architectuurproducten en een strak ingericht IT-landschap.

Bij alles wat je doet houd je het grotere geheel scherp voor ogen. Jij zorgt dat de wensen uit de diverse business units van onze opdrachtgever verwerkt worden op een manier dat ze elkaar niet bijten, maar versterken. Je ontwikkelt een heldere roadmap en helpt deze van papier te komen. Zo geef je de solution architecten inhoudelijk richting en ondersteun je het productmanagement team. Daarnaast ontwikkel en realiseer je een lange termijnvisie op de inrichting van onze primaire bedrijfsprocessen en informatievoorziening.

Bedrijf

IT&Care ontwikkelt en beheert integrale, webbased softwareapplicaties. Hiermee ondersteunen we werkgevers, werknemers, bedrijfsartsen en adviseurs op het gebied van arbeid, vitaliteit en gezondheid. Dit doen we sinds 2001 en onze applicaties worden inmiddels door zo’n 1,5 miljoen mensen gebruikt.

Aanbod

 • Een salaris tussen de € 6000,- en € 8500,- per maand (o.b.v. fulltime) afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband, goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen (plus de mogelijkheid om bij te kopen). Plus een laptop, mobiele telefoon en auto van de zaak/reiskostenvergoeding.
 • Een leven lang leren en dus budget voor training/opleiding
 • Aandacht voor preventie en vitaliteit

Profiel

Het talent om structuur aan te brengen in alles wat je ziet en hoort. En goede communicatieve vaardigheden. Jij bent namelijk degene die alle wensen uit de business inventariseert – van de werkvloer tot en met de hoogste baas. Degene die verschillende belangen afweegt en op een rij zet. Die conceptueel kan denken, maar het grotere plaatje ook vertaalt naar tastbare roadmaps en hapklare brokken werk voor verschillende teams.

 • Wo-werk-en-denkniveau.
 • Het liefst een wo-opleiding in de richting van Bedrijfskundige informatica, informatica, bedrijfskunde. Dit is echter geen must.
 • Minimaal drie jaar werkervaring binnen het architectuurdomein en aantoonbare ervaring met het opleveren van architectuurproducten.
 • Bij voorkeur heb je ervaring met het werken binnen het SAFe-model
 • De bereidheid om met enige regelmaat op locatie te werken in Utrecht en andere locaties in respectievelijk Brabant en Overijssel.

 

Doorsturen