Logistics Engineer

Doorsturen
 
  • Aanbod 4.000 - 6.200 euro bruto per maand exclusief emolumenten
  • Vakgebied Logistics
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10024789
  • Locatie Venlo
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche Logistics & Transportation

Over deze vacature

Werk je graag in een dynamische en veelzijdige functie? Zie jij het als een uitdaging om een (half)geautomatiseerde campus in te richten? Lees dan snel verder want dan is deze baan als Logistics Engineer binnen Geodis perfect voor je!

Functie

Als Logistics Engineer binnen Geodis houd je je bezig met het bedenken van complexe logistieke processen, trek je prospects over de streep in dit proces en implementeer en re-engineer je complete bestaande processen voor klanten. Jij wordt de ‘mastermind’ voor het bedenken en optimaliseren van de meest efficiënte en effectieve warehousing oplossingen voor onze bestaande en nieuwe klanten. Van analyse en advies tijdens de acquisitie & verkoopfase (tenders / RFQ’s) tot complete implementatie projecten voor nieuwe klanten. En van re-engineeringsactiviteiten om operaties van bestaande klanten te verbeteren tot bijsturing en optimale nazorg. Denk hierbij aan zowel manuele als (half) geautomatiseerde oplossingen met aandacht voor inslag, opslag, uitslag, value added services en aansluitingen met transport & customs. 

Samengevat zoeken we dus eigenlijk hét schaap met vijf en een halve poot! Maar, maak je geen zorgen als je iets minder ervaren bent in één van de genoemde expertises. We beseffen dat we ‘onredelijk’ veel vragen dus solliciteer vooral als jij gelooft dé match te zijn. Dan beloven wij je cv met interesse te lezen. Je komt terecht in een zeer professioneel Projectmanagement & Engineering team met zeven mede engineers, projectmanagers en je manager. En als extra bonus; je gaat dit doen in een super informele, internationaal groeiende organisatie. Met nog meer gedreven en ontzettend gezellige collega’s. Hebben we je inmiddels getriggerd? Lees dan vooral door!

Bedrijf

Je gaat aan de slag voor één van de grootste logistieke dienstverleners in de wereld. De locatie in Venlo is een volledig geautomatiseerde campus ter grootte van 130.000 vierkante meter waarover jij (mee) gaat denken en inrichten. 

Aanbod

Je maakt deel uit van één van de grootste supply chain organisaties ter wereld waar je in een internationale omgeving en diversiteit aan professionele en gedreven collega’s werkzaam bent. Je krijgt een persoonlijk carrière pad en groeimogelijkheden in combinatie met een goed salaris (4.000 – 6.200 euro bruto per maand), 8% vakantiegeld, 24 vakantiedagen, 3,5 ATV dagen en een reiskostenvergoeding. Daarnaast ontvang alle benodigde tools om succesvol te kunnen zijn zoals een uitgeruste werkplek en laptop. 

Profiel

  • Afgeronde opleiding Logistics Engineering, Logistiek & Supply Chain of soortgelijke richting;
  • Minimaal 5-7 jaren werkervaring in Warehousing en Value Added Logistics (VAL);
  • Je bent up to date m.b.t. Warehouse Management Systemen zoals SAP WM (met dit systeem werkt Geodis).

Om succesvol te zijn in deze functie zijn onderwerpen zoals vlijmscherpe data-analyse, juiste procesdrivers, gevalideerde kostenmodellen en effectief procesdesign simpelweg je eerste natuur. Wat jou helemaal de ideale kandidaat maakt zijn je overtuigende presentatie- en ijzersterke stakeholdermanagement vaardigheden. Gecombineerd met je onafgebroken pro-activiteit en volhardendheid om elke keer weer het beste resultaat voor je klanten te bereiken. Als allerlaatste hopen we dat niet te goed bent in tafelvoetbal zodat wij ook eens de kans krijgen om te winnen!

Doorsturen