Projectmanager

Doorsturen
 
  • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Construction & Civil Engineering
  • Dienstverband Fulltime, Parttime
  • Vacaturenummer VAC-10025703
  • Locatie Zwolle
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche Construction

Over deze vacature

Ben jij een ambitieuze en ondernemende projectmanager en werk je graag in een dynamische omgeving? Ben je op je plek in een rol waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt en breed betrokken bent bij de ontwikkeling van vastgoedprojecten? Lees dan verder!

Voor De Marne Vastgoed zijn we op zoek naar een projectmanager. 

Functie

Als projectmanager bij De Marne Vastgoed ben je verantwoordelijk voor de volledige ontwikkeling van vastgoedprojecten. Je bent betrokken bij de verwerving van nieuwe locaties, het maken van een plan voor deze locaties tot en met het verkoopklaar maken.

Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en het managen van projecten vanaf de start van het project tot en met de verkoop. Je schakelt gemakkelijk met architecten, constructeurs, adviseurs, gemeenten, aannemers, notarissen en kopers en weet het overzicht van ieder project te bewaken. Je bent een goede onderhandelaar die op integere en ondernemende wijze, samen met de collega’s, het bedrijf verder gaat uitbouwen.

De Marne Vastgoed is een kleine, ondernemende organisatie, waarin je veel verantwoordelijkheid en ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Bedrijf

De Marne Vastgoed is een onafhankelijke projectontwikkelaar gespecialiseerd in kleinschalige bedrijfsunits.

De activiteiten van De Marne Vastgoed dateren sinds 2005. Kenmerkend voor de bedrijfsunits die zij realiseren zijn hoge kwaliteitsnormen, herkenbaarheid en waardevastheid. De bedrijfsunits worden veelal gebruikt als bedrijfsruimte met of zonder kantoor, beoogt functies als stalling/opslag, kleine productieruimte, reparatie- en koeriersbedrijf. Dit voor eigen gebruik of als belegging. In haar bestaan heeft De Marne Vastgoed ruim 1.500 bedrijfsunits gerealiseerd.

Aanbod

De Marne Vastgoed biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden, een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring, met zowel een vast als variabel deel, een leaseauto, 30 vakantiedagen en een uitstekende pensioenregeling.

Daarnaast kom je te werken in een positieve werkomgeving, waarin men graag met elkaar samenwerkt en gelijkwaardigheid op de werkvloer hoog in het vaandel staat. De organisatie kenmerkt zich voor snelle en stevige besluitvorming, zonder bureaucratie. Er wordt veel waarde gehecht aan langetermijnrelaties, zowel intern als extern.

Profiel

Wij zoeken een projectmanager met passie voor vastgoed en affiniteit heeft voor projectontwikkeling van bedrijfsmatig vastgoed. Je bent zowel commercieel als technisch goed onderlegd. Je kunt snel schakelen, bent flexibel en communiceert tijdig met de betrokken stakeholders. Je bent energiek, een organisatietalent en bezit uitstekende communicatie vaardigheden. Daarnaast ben je creatief, proactief en zelf gemotiveerd.

Je hebt hbo werk- en denkniveau in de richting van bijvoorbeeld Bouwtechnische Bedrijfskunde, Facility Management, Vastgoed & Makelaardij of Technische Bedrijfskunde en je bent woonachtig in of nabij Zwolle.

Doorsturen