Portfoliomanager

Doorsturen
 
  • Aanbod Nader te bepalen
  • Vakgebied IT
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10025659
  • Locatie Utrecht
  • Type overeenkomst Detachering via YER, Detavast
  • Branche IT & Telecom

Over deze vacature

Als Portfolio manager sta je in de frontlinie van een hele mooie uitdaging: de komende jaren vernieuwen we bijna alle softwareoplossingen die we in eigen beheer en samen met onze partners ontwikkelen. Oplossingen waar onze eigen (medische) professionals hun werk beter mee kunnen doen. En waarmee we ruim 65.000 werkgevers en 1,5 miljoen werkenden ondersteunen om gezond, gemotiveerd en competent te werken. Een fikse puzzel waarin jij met jouw ervaring flink wat in kunt betekenen.


Functie

Bij alles wat je doet houd je het grotere geheel scherp voor ogen. Jij zorgt dat de wensen uit de diverse business units verwerkt worden op een manier dat ze elkaar niet bijten, maar versterken. Je ontwikkelt een heldere roadmap en helpt deze van papier te komen. Je stemt nauw af met de Portfolioboard, de diverse BV’s en de projectmanagers. Je bent onderdeel van het Portfolioteam en geeft inhoudelijke sturing. Zo geef je bijvoorbeeld de solution architecten richting en ondersteun je het productmanagement team. 

Bedrijf

IT&Care ontwikkelt en beheert integrale, webbased softwareapplicaties. Hiermee ondersteunen we werkgevers, werknemers, bedrijfsartsen en adviseurs op het gebied van arbeid, vitaliteit en gezondheid. Dit doen ze sinds 2001 en hun applicaties worden inmiddels door zo’n 1,5 miljoen mensen gebruikt.

Aanbod

Nader te bepalen

Profiel

Wat neem je mee:

Het talent om structuur aan te brengen in alles wat je ziet en hoort. En goede communicatieve vaardigheden. Jij bent namelijk degene die alle wensen uit de business inventariseert – van de werkvloer tot en met de hoogste baas. Degene die verschillende belangen afweegt en op een rij zet. Die conceptueel kan denken, maar het grotere plaatje ook vertaalt naar tastbare roadmaps en hapklare brokken werk voor verschillende teams. Je faciliteert besluitvorming in de Portfolioboard. En je zorgt ervoor dat portfoliomanagement zich verder ontwikkelt.

 Ook vragen we:

·         Wo-werk-en-denkniveau.

·         Het liefst een wo-opleiding in de richting van Bedrijfskundige informatica, informatica, bedrijfskunde. Dit is echter geen must.

·         Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie

·         Bij voorkeur heb je ervaring met het werken binnen het SAFe-model

·         De bereidheid om met enige regelmaat op locatie te werken (1x per week) in Utrecht, Son en Enschede. 

Doorsturen