Senior Consultant Vastgoed, Bouw & Infra

Doorsturen
 
 • Aanbod Goede voorwaarden
 • Vakgebied Facility & Real Estate
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10025486
 • Locatie Utrecht
 • Type overeenkomst Werken bij YER
 • Branche Engineering

Over deze vacature

Je dag besteden aan het binden, boeien & bemiddelen van professionals en al je werkenden ook zelf begeleiden op de opdracht waar ze zitten, dat is waar jij elke dag vol passie enthousiasme je bed voor uit komt! Krijg jij energie van ondernemen, durf je eigen pad te ontwerpen naar jouw succes en ben je naast een geweldige Senior Consultant ook een hele gezellige collega? Dan zijn we op zoek naar jou! Door een enorme groei in werkenden in 2021 en 2022 zijn we voor het gezelligste team van YER momenteel op zoek naar een Senior Consultant binnen de Vastgoed, Bouw & Infra.

Functie

Wij zoeken een Senior Consultant met een relevant netwerk binnen de vastgoed, bouw & infra die het leuk vindt om zijn/haar eigen business verder uit te diepen. Of dit is middels het ontwikkelen van traineeships, key accountmanagement of consultancy. Dat is geheel aan jou. Je kunt een nieuwe markt opzetten of een bestaande markt uitbouwen. Zit in jou markt zoveel potentie dat je versterking nodig hebt, dan krijg je ook de middelen om dit voor elkaar te krijgen. Zo kan je bijvoorbeeld doorgroeien naar teamlead of business developer. Jij bepaalt jouw pad binnen YER. Uiteraard word je hier ook goed voor beloond.

Als Senior Consultant Vastgoed Bouw & Infra ben je binnen een informeel en gezellig team verantwoordelijk voor het creëren van de ideale match tussen onze opdrachtgevers en schaarse, hoogopgeleide, (internationale) kandidaten. Je krijgt allerlei tools tot je beschikking (persoonlijke LinkedIn Recruiter Seat, toegang tot job boards, eigen uitgebreide database) om in contact te komen met technische professionals en om jouw en YER's netwerk uit te breiden. Bovendien krijg je veel vrijheid en de benodigde middelen om je eigen ideeën uit te voeren om met talent in contact te komen. Het gaat om een veelzijdige functie in een resultaatgerichte, dynamische omgeving waarin je alle kansen krijgt om jezelf onder goede begeleiding door te ontwikkelen.

Je bent als Senior Consultant verantwoordelijk voor het werving- en selectieproces en de begeleidingen van kandidaten in in de Vastgoed, Bouw & Infra. Naast jouw rol als Senior Consultant, kun je zelf een verdieping kiezen in jouw werk. Word jij bijvoorbeeld enthousiast van het begeleiden van interne recruiters, denk je liever mee in de optimalisatie van onze candidate journey, ontwikkel jij je eigen traineeship, of sta je juist open voor doorgroeimogelijkheden naar Business Developer of Teamlead? Binnen YER krijg je de mogelijkheid om je rol zelf in te vullen en zo het meeste uit je specialisatie te halen. 

Vrijheid en ondernemerschap staan hierin centraal in jouw rol, jij bent immers dé specialist in recruitment. Daarin kom je te werken in een team waarin een fijne balans is tussen samen knallen voor de beste resultaten, maar waar ook ruimte is voor voldoende gezelligheid en ontspanning.

Bedrijf

YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies, gericht op professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel. Met 9 kantoren in Nederland en zo'n 250 consultants heeft YER landelijke dekking en is het een sterk vertegenwoordigd merk. YER is ook internationaal actief met vestigingen in de Verenigde Staten en België. Bovendien hebben we ook YER Executive opgericht. Dit is hét label voor het hogere segment (€ 70.000 - € 200.000 vaste posities en interim-management).

Je wordt onderdeel van het leukste recruitment/detacheringsbureau van Nederland, waar elke 'Yeriaan' met passie naar het werk gaat om onze opdrachtgevers en kandidaten verder te helpen in hun weg naar succes. De bedrijfscultuur staat voor ondernemerschap, onafhankelijkheid en vrijheid. Dit zorgt ervoor dat intrinsieke motivatie de belangrijkste drijfveer is voor onze medewerkers. Bovendien hebben wij een bijzonder informele bedrijfscultuur, waarbij regelmatig events worden georganiseerd om je collega's beter te leren kennen.

In Utrecht werken wij met 42 collega's die actief zijn binnen de Vastgoed, Bouw & Infra. Dit is gesplitst in een aantal teams: Installatietechniek, Midden- & Hoogspanning, Netbeheer, Ondergrondse Infra, Bouwkunde, Woningcorporaties, Finance & IT. Een aantal bekende opdrachtgevers zijn: BAM, Volkerwesselsgroep, Heijmans, Coen Hagedoorn, Alliander & Strukton (diverse onderdelen). Een leuk succesvol kantoor (400 gedetacheerden, waarvan 100 Trainees), waar regelmatig uitjes worden georganiseerd.

Aanbod

Daar horen natuurlijk ook goede arbeids voorwaarden bij:

 • Concurrerend salaris en een ongelimiteerde bonusregeling
 • 24 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag
 • Auto van de zaak
 • Eigen ondernemerschap met een vangnet
 • Goede doorgroeimogelijkheden
 • Uitdagend ontwikkelprogramma
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Intensieve en persoonlijke begeleiding
 • Incentives naar bijvoorbeeld; New York, Lapland of de Grand Prix op Zandvoort

Profiel

Idealiter beschik jij over:

 • Afgeronde hbo-opleiding
 • Aantoonbare werkervaring binnen de sales/recruitment
 • Eigen initiatief, sterk organiserend vermogen en de ambitie om een uitblinker te worden binnen technische arbeidsbemiddeling
 • Enthousiaste persoonlijkheid, sterke communicatieve vaardigheden en gemakkelijk in de omgang
 • Je kunt goed zelfstandig werken, snel schakelen en overzicht behouden in een hectische en dynamische omgeving
Doorsturen