Creative Copywriter

Doorsturen
 
  • Aanbod € 50.000 - € 60.000 bruto per jaar op basis van een fulltime dienstverband
  • Vakgebied Marketing & Communication
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10025180
  • Locatie Delft
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche IT & Telecom

Over deze vacature

Ben jij een creatieve woordkunstenaar die op zoek is naar een omgeving waarin je je breed kunt ontwikkelen als marketing-/communicatiespecialist? Dan zit je bij Exact goed op je plek! Je wordt omringd door maar liefst 70FTE aan pure bevlogenheid - dat maakt jouw werk natuurlijk leuk (want ontzettend dynamisch) en garandeert ook mooie doorgroeimogelijkheden. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder!

Functie

Als copywriter breng jij het verhaal over het merk, het mooie bedrijf, de oplossingen en de mensen die er werken zo goed mogelijk naar buiten. Je vindt niets zo leuk als mooie teksten schrijven. Je ontwikkelt creatieve (cross mediale) concepten met het designteam en/of met derden, vertaalt concepten naar persoonlijke content en schrijft zelf verschillende typen copy. Je fungeert als projectmanager in samenwerkingen met interne en externe partijen, adviseert proactief over nieuw in te zetten content concepten en (digitale) middelen, en analyseert en optimaliseert de content.

Bedrijf

Exact is sinds 1984 uitgegroeid tot een toonaangevende specialist in bedrijfssoftware voor mkb’ers in Nederland. Met behulp van hedendaagse technologie biedt Exact hen een geïntegreerd platform waarmee zij hun kosten beheren, efficiëntie verbeteren en verder kunnen groeien. Juist in roerige tijden brengt Exact inzicht en dat biedt weer kansen. Zij zijn aanpakkers met grote dromen. Net als jij. 

Aanbod

Maximaal € 4.500 bruto o.b.v. 40 uur, 8% vakantiegeld, en een 13e maand. Part-time werken (32 uur minimaal) is mogelijk. Initieel een jaarcontract, met de intentie om het daarna om te zetten in een vast dienstverband.

Profiel

Je hebt hbo+ werk- en denkniveau en 3+ jaar relevante werkervaring. Je beheerst het Nederlands perfect en jouw Engels is bovengemiddeld. Je hebt kennis van content marketingcampagne tactieken en SEO. Je bent conceptueel sterk, werkt doelgericht en jouw creativiteit kent geen grenzen.

Doorsturen