Mechanisch Werkvoorbereider

Doorsturen
 
 • Aanbod € 3.300 - € 4.200
 • Vakgebied Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10025387
 • Locatie Hoogezand
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Engineering

Over deze vacature

Dit is je kans om het verschil te maken! Voor een van onze opdrachtgevers in de kartonnage zijn wij op zoek naar een mechanisch werkvoorbereider op de Maintenance afdeling. Ze zoeken iemand die initiatief neemt en het afwisselen tussen grote en kleinere klussen leuk vindt.

Functie

Je trekt het initiatief naar je toe als een klus moet worden voorbereid: jij weet (beter dan hijzelf) wat een monteur of MGO’er (machine gebonden onderhoudsmonteur) nodig heeft en regelt dit. Tekeningen, maten, materialen en de juiste firma met de juiste mensen. Als er een vraag op je af komt, hoeft niemand je achter de broek te zitten: jouw uitdaging is om het machineteam te ontzorgen. Daarnaast vul je het team van planner en werkvoorbereiders goed aan: samen zorg je voor het archief, de tekeningen en de ontvangst van firma’s. Met revisies zit jij bovenop het proces en de technische kwaliteit. Jij bent kartrekker bij kleinschalige (verbeter)projecten. Je draagt ook verantwoordelijkheid voor de sprinklers en brandmeldinstallaties en je bent de reserveplanner voor de stops tijdens afwezigheid van de planner. Je rapporteert aan de Maintenance manager. 

Bedrijf

De opdrachtgever, gevestigd in Hoogezand, is marktleider in de markt van massief karton. Al het karton wordt geproduceerd in de twee fabrieken te Hoogezand en Sappemeer en wordt gemaakt van 100% gerecycled papier. Het karton heeft bestemmingen in zowel binnen- als buitenland. Bij dit bedrijf staan duurzaamheid en veiligheid hoog in het vaandel, wat vraagt om ontwikkeling. Hier ligt de focus dan ook sterk op, zodat ze marktleider kunnen blijven. Dit maakt het een dynamische en toekomstbestendige werkgever.

Aanbod

 • Je gaat werken binnen een topteam van planners en werkvoorbereiders
 • We bieden je een fulltime baan met ruime toekomstmogelijkheden en veel vrijheid voor eigen initiatief
 • De functie is ingeschaald in functiegroep 9, met een salaris tussen € 3.300 en € 4.200, afhankelijk van jouw ervaring en expertise
 • We hebben de ambitie om jou flinke stappen te laten zetten in het verder professionaliseren van de technische dienst 

Profiel

Je hebt een mbo niveau 4 opleiding gericht op werktuigbouwkunde en draait je hand niet om voor CAD tekenen. Je beheerst zowel de Nederlandse, Duitse en Engelse taal en hebt in ieder geval basis ICT skills, aangezien we werken met systemen zoals Ultimo, Sharepoint en Office 365. Jij neemt graag initiatief en bent niet afwachtend van aard. Ook houd je van de afwisseling tussen grote en kleine klussen, snelle acties en zorgvuldige voorbereiding. Daarnaast denk je actief mee met het procesteam als het aankomt op technische vraagstukken.

Doorsturen