Hardware Engineer

Doorsturen
 
  • Aanbod Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10025319
  • Locatie Groningen
  • Type overeenkomst Detachering via YER
  • Branche Engineering

Over deze vacature

Op zoek naar een baan waarin je dagelijks bezig bent met het ontwerpen en berekenen van elektrotechnische systemen? Lees snel verder wat wij voor jou in de aanbieding hebben!

Functie

In Noord-Nederland zijn er veel organisaties die openstaan voor startende en ervaren Hardware Engineers. Binnen ons netwerk van toonaangevende opdrachtgevers vinden wij vast een match voor jou.

Door middel van een persoonlijk kennismakingsgesprek kunnen wij in kaart brengen wat jou motiveert in jouw werk en wat jij graag zou willen ontwikkelen op professioneel vlak. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring en jouw ambities gaan wij namens jou de markt op om op zoek te gaan naar de juiste plek voor jou om lekker aan de slag te gaan.

Bedrijf

YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies, gericht op professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel. In Nederland hebben we 9 kantoren en daarnaast zijn we ook gevestigd in de  Verenigde Staten en  België. We zijn al sinds 1987 actief in de arbeidsbemiddeling en inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende internationale speler voor de invulling van zowel tijdelijke als vaste functies.

We stellen de wensen en ambities van onze kandidaten en opdrachtgevers altijd centraal en zorgen voor de ideale match. Onze consultants zijn ervaren en gespecialiseerd in één of meerdere functiegebieden of branches. In combinatie met hun persoonlijke betrokkenheid, zijn zij een uitstekende carrièrecoach voor kandidaten om hen te begeleiden bij het maken van een volgende stap, in elke fase van hun carrière (van ambitieuze starter tot ervaren director). Voor onze opdrachtgevers zijn de consultants een professionele sparringpartner en adviseur voor alle wervingsvraagstukken.

Aanbod

  • Een werkomgeving waar jij je verder kan ontwikkelen op technische skills
  • Een marktconform salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring
  • Reiskostenregeling

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Reageer dan snel op de vacature en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Profiel

Om in aanmerking te komen voor één van onze opdrachtgevers zoeken wij doorlopend kandidaten die een afgeronde Bachelor of Master hebben in een Technische studierichting. De meeste opdrachtgevers binnen ons netwerk vragen enige kennis van industriële hardware en installaties, mocht je dit nog niet hebben is er de mogelijkheid om deze kennis op te doen binnen je werk.

Doorsturen