Business Information Management

Doorsturen
 
  • Aanbod De snelste stap naar jouw volgende droombaan
  • Vakgebied IT
  • Dienstverband Fulltime, Parttime
  • Vacaturenummer VAC-10025022
  • Locatie Rotterdam
  • Type overeenkomst Detachering via YER, Detavast
  • Branche IT & Telecom

Over deze vacature

Heb jij een achtergrond in Business information management, Business information technology of Technische bedrijfskunde en ben je toe aan een vervolgstap in je carriere? Hier helpen we je bij YER graag mee op weg. Bij verschillende opdrachtgevers liggen diverse opties voor onze professionals. Wij brengen je graag met deze opdrachtgevers om tafel.

Functie

Hoe doen we dat dan?

Mocht jij geinteresseerd zijn in de mogelijkheden, voel je van harte uitgenodigd te solliciteren. Na je sollicitatie neem ik contact met je op voor een korte telefonische kennismaking. Hierna volgt een uitgebreider interview, bij ons op kantoor of via Teams.

En dan? Als wij een goed gesprek hebben gevoerd en elkaars vertrouwen hebben gewonnen, gaan we samen een proces aan. YER brengt je in gesprek met diverse partners bij uiteenlopende opdrachtgevers. Het enige wat jij hoeft te doen, is jezelf zo goed mogelijk presenteren in deze gesprekken en uiteindelijk de meest passende rol en werkomgeving kiezen.

Zowel YER als onze opdrachtgevers hebben een open mind. Regelmatig zijn organisaties of professionals op zoek naar iets specifieks, maar lang niet altijd. Het is ons doel om voor jou een passende rol te vinden. Weet jij dus (nog) niet waar jouw exacte ambitie ligt? Geen probleem, integendeel!

De rollen die wij invullen, zijn rollen als Scrum Master, Informatiemanager, Product manager/owner, Business Analyst, etc. Er zijn heel veel mogelijkheden!

Bedrijf

Deze vacature is niet gericht op een specifieke opdrachtgever of organisatie. Je zal bij YER in dienst komen en vervolgens aan de slag gaan bij een van onze opdrachtgevers.

Aanbod

Wanneer we akkoord zijn en YER voor jou aan de slag gaat, krijg jij een contract bij YER. Op voorhand krijg jij een aanbod, passend bij je ervaring en opleiding, bij YER. Dit kan een vast contract, of een detacheringscontract zijn. Afhankelijk van hoe de gesprekken lopen.

Wat betekent dit? Betaald solliciteren. Wanneer je op voorhand een overeenkomst bij YER tekent, stellen we je in staat om betaald te solliciteren. Met andere woorden: je krijgt betaald voordat je begint.

Het is bij een dusdanige overeenkomst altijd onze intentie dat je na een jaar werken bij de opdrachtgever in vaste dienst gaat.

Profiel

Voor een proces als hierboven zijn wij op zoek naar professionals met een Business information achtergrond. Dit kan Business information management, business information technology, technische bedrijfskunde of iets gerelateerds. Dit kan een studie, maar ook werkervaring zijn.

Doorsturen