Accountmanager VvE

Doorsturen
 
 • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Sales
 • Dienstverband Fulltime, Parttime
 • Vacaturenummer VAC-10024735
 • Locatie Naarden
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
 • Branche Real Estate

Over deze vacature

Heb je ervaring als Accountmanager VvE en wil je je graag verder ontwikkelen binnen een van de meest toonaangevende organisaties met ruim 450 VvE’s in beheer? Wil jij jouw kwaliteiten inzetten in een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid?  

Voor Newomij zijn we op zoek naar een Accountmanager VvE, een uitdagende rol waar je verantwoordelijk bent voor je eigen portefeuille met daarin complexe objecten met uitdagende vraagstukken.

Functie

Als Accountmanager VvE bedien jij VvE’s vanuit een proactieve focus op relatieopbouw en -beheer. Jij bent het aanspreekpunt voor VvE-besturen en coördineert alle zaken met betrekking tot hun VvE’s. Jij bent een spin in het web die meerdere belanghebbenden tevreden stelt via jouw hands-on mentaliteit.  

Als Accountmanager zit je met regelmaat met VvE-besturen om tafel. Door je uitstekende relatieopbouw-skills is en blijft de klanttevredenheid hoog. Via jouw proactieve benadering onderscheidt Newomij zich in de markt en bouw jij als Accountmanager duurzame relaties op met de VvE-besturen in jouw portefeuille. Je wordt uitgebreid ondersteund door professionals vanuit het integrale team, waar je als accountmanager leidinggeeft aan de backofficevormen. 

Je afdeling bestaat uit enthousiaste en zeer betrokken medewerkers, die iedere dag samenwerken aan kwaliteit en professionaliteit van de dienstverlening. De communicatielijnen binnen de afdeling zijn kort en er heerst een open en informele sfeer. 

Dit zijn jouw verantwoordelijkheden:

 • Het beheren van een portefeuille verenigingen van eigenaars in alle facetten;
 • Volgen en aansturen van de financiële administratie van de VvE’s en afstemming met het technisch beheer;
 • Het organiseren, bijwonen, eventueel voorzitten en notuleren van vergaderingen met VvE besturen en eigenaars, het bewaken van actiepunten zoals afgesproken in de vergaderingen en de communicatie met de leden hierover; 
 • Onderhouden van contacten met de VvE besturen, individuele eigenaars en externe contacten van VvE's en het adviseren over verenigingszaken;
 • Adviseren over specifieke vraagstukken en ontwikkelingen zoals leningen voor duurzame onderhoudsinvesteringen; 
 • Het leveren van een bijdrage in de advisering en het starten van een vereniging van eigenaars (nieuwbouwcomplexen). 

Bedrijf

Bij Newomij – een oer-Hollands familiebedrijf – zetten ze zich sinds 1958 in voor kwalitatief en duurzaam Nederlands vastgoed. Om in te wonen, werken en winkelen. Newomij staat onafhankelijk en sterk in de vastgoedmarkt en streeft naar langdurige samenwerkingsrelaties met haar partners, huurders en klanten. Ze bouwt aan een vastgoedportefeuille met hoogwaardig Nederlands vastgoed. En ze biedt beheer en consultancy voor VvE’s en vastgoedfinancieringen voor beleggers. Integriteit, betrouwbaarheid en oprechte betrokkenheid zijn daarom heel belangrijk voor ze.  

De ruim 450 verenigingen waarvoor Newomij VvE het beheer verzorgt zijn verspreid over heel Nederland. De verenigingen omvatten appartementen, winkels, parkeergarages en kantoren. Over het algemeen betreft het grotere en complexe gebouwen. In het verlengde van het voeren van de financiële administraties en technisch beheer ondersteunen zij de besturen van de verenigingen en zijn zij actief betrokken bij het organiseren, agenderen van de bestuur- en ledenvergaderingen waar alle facetten van het beheren van vastgoed en het besturen van verenigingen aan de orde komen.

Aanbod

Naast een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, ziet Newomij persoonlijke en functionele ontwikkeling van haar medewerkers als een vereiste en biedt daarom zeer goede ontwikkelingsmogelijkheden. Werken voor Newomij betekent werken in een dynamische omgeving met zeer gemotiveerde collega’s. Verder is het kantoor voorzien van alle gemakken; koffie-corners, lunch en eigen fitnessruimte en behoort thuiswerken tot de mogelijkheden. 

Profiel

Newomij is op zoek naar een Accountmanager VvE die een constante verbeteringsdrang heeft, zowel op operationeel als structureel niveau. Jouw constante verbeteringsdrang resulteert in een gestructureerde, overzichtelijke werkwijze.  

Verder voldoe jij aan de onderstaande criteria: 

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding (in de richting van vastgoed, bedrijfskunde of hospitality); 
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring; 
 • Je bent een relatiebouwer voor de VvE besturen, eigenaren en andere betrokkenen en schakelt gemakkelijk op verschillende niveaus;  
 • Je bent outgoing, toont initiatief en gaat over tot actie; 
 • Je bent proactief in het duiden en vervullen van de klantbehoeften.
Doorsturen