Productiemanager Cuijk & Veghel

Doorsturen
 
 • Aanbod Jaarsalaris van maximaal € 73.972 (excl. aantrekkelijke emolumenten)
 • Vakgebied Manufacturing
 • Dienstverband Fulltime, Parttime
 • Vacaturenummer VAC-10024241
 • Locatie Veghel
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
 • Branche Industrial, Food, Feed, Pharma, Automotive

Over deze vacature

Uitdagende spilfunctie op één van de productie-sites binnen een dynamische omgeving, waar je een bijdrage kan leveren aan de verdere professionalisering van de organisatie. Dan is deze baan bij IBN, een bedrijfsociaal werkbedrijf waar ze geloven in de waarde van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, echt iets voor jou

Functie

Door vakmensen op te leiden, zorgt IBN dat iedereen mee kan doen op de arbeidsmarkt. Als manager van onze productielocatie in Cuijk of de productielocatie Veghel draag jij hieraan bij. Of ze nu willen assembleren of aan de slag willen met co-packing, jij stimuleert de medewerkers in hun ontwikkeling. Als productiemanager zie jij erop toe dat de werkprocessen soepel verlopen, klanten tevreden zijn, mensen hun werk met plezier uitvoeren en zich bij IBN op hun plek voelen.

Dit ga je doen als Productiemanager:

Je werkt voor gerenommeerde spelers in de markt, waar IBN – als specialist in co-packing en assemblage – werkzaamheden voor uitvoert. Als Productiemanager Cuijk stuur je actief op KPI’s, onderhoudt klantrelaties, bewaakt de budgetten en stuurt de 4 teamleiders (30-40 medewerkers per teamleider), engineering (1 fte) en teamleider detachering (2 fte) rechtstreeks aan. Je bent dus ook verantwoordelijk voor de groepsdetachering in de regio. Werkvoorbereiding, Expeditie en Technische dienst stuur je indirect aan. 

Als Productiemanager Veghel stuur je ook actief op KPI’s, onderhoudt klantrelaties, bewaakt de budgetten en stuurt de 7 teamleiders (30-40 medewerkers per teamleider), engineering (3 fte) en teamleider detachering (1 fte) rechtstreeks aan. Je bent dus ook verantwoordelijk voor de groepsdetachering in de regio. Werkvoorbereiding, Expeditie en Technische dienst stuur je indirect aan. 

Wat belangrijk is? Tevreden klanten en dat medewerkers zich gehoord voelen en prettig kunnen werken. Je stimuleert en faciliteert de persoonlijke ontwikkeling van collega’s én bent verantwoordelijk voor het operationele personeelsmanagement en de veiligheid op de werkvloer.

Ook ben je de motor voor vernieuwing. Want stilstand is achteruitgang! Je overlegt regelmatig met onze procesengineers om nieuwe processen in te richten en bestaande processen te optimaliseren. Een ontwikkeling waarmee je direct aan de slag kunt: de implementatie van de VLEX-planningstool. Hiermee brengen we nog meer stabiliteit in de supply chain keten. In deze ontwikkeling neem je de mensen op de werkvloer actief mee. Zo houd je de leverbetrouwbaarheid én kwaliteit altijd op peil.

Je team:

In Cuijk werken ruim 200 medewerkers en in Veghel werken 270 medewerkers met uiteenlopende leeftijden en achtergronden die producten verpakken en assembleren. Bij alles wat IBN doet, staat leverbetrouwbaarheid, kwaliteit en een eerlijke prijs voorop. Maar tijd voor een praatje of geintje is er altijd! Daarnaast zijn de lijnen kort; zo stem je bijna dagelijks zaken af met de teamleiders, werkvoorbereiders van het bedrijfsbureau, procesengineers en het klantmanagementteam. En je hebt veel contact met de andere productiemanagers van de andere productielocaties. Jullie zoeken elkaar regelmatig op om van elkaar te leren en ervaringen uit te wisselen. Er is behoefte aan enerzijds productiemanager Cuijk en anderzijds een productiemanager Veghel.

“Geen dag is hetzelfde. De combinatie van mens en werk is een dagelijkse uitdaging. Wat mij de meeste voldoening geeft? Dat ik elke dag kan bijdragen aan tevreden klanten en trotse medewerkers.”

Bedrijf

Voor veel mensen is werk niet vanzelfsprekend. Voor al deze mensen is IBN er al 25 jaar om ze een duwtje in de rug te geven. De organisatie vindt het belangrijk dat mensen weer onderdeel zijn van de samenleving en mee kunnen doen. En dat ze vanuit hun eigen talenten en ambities kunnen bouwen aan hun loopbaan. Mensen worden er opgeleid tot vakkrachten, zodat ze aan de slag kunnen bij een werkgever uit IBN’s grote netwerk. Of ze worden ingezet binnen de eigen teams voor onder meer copacking en assemblage, schoonmaak engroenonderhoud. Zo maakt IBN mensen gelukkig en de samenleving mooier. Want werken betekent meedoen en meetellen. Door de toename van het aantal opdrachtgevers uit het reguliere bedrijfsleven neemt ook de vraag naar een professionelere bedrijfsvoering toe. Daarom wordt er hard gewerkt aan het upgraden, herzien en verbeteren van de processen en een meer commerciële aanpak.  


Voor meer achtergrond informatie over IBN, verwijzen we graag naar de bedrijfsfilm: https://youtu.be/64nh5ndtSBY

Aanbod

 • een jaarsalaris van maximaal € 73.972 (inclusief vakantiegeld, 6,75 % eindejaarsuitkering) 
 • Je exacte salaris is afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring
 • 36-urige werkweek;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Jaarlijks minimaal 23 vakantiedagen op basis van fulltime, afhankelijk van je leeftijd.
 • Alle benodigdheden voor het uitoefenen van je functie, zoals een telefoon en laptop.
 • Een leaseauto waarin je ook privé kunt rijden.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Een compleet en passend pakket met opleidings- en ontwikkelmogelijkheden via het IBN Leerhuis.
 • Volop aandacht voor jouw gezondheid, onder meer via korting op een fitnessabonnement, keuze uit een uitgebreid activiteitenprogramma en gratis fruit op je werkplek.

Profiel

Jij vindt het belangrijk dat je productielocatie het visitekaartje van IBN is én blijft. Daarom kun jij het overzicht houden over gemaakte afspraken en ben je scherp op resultaat. Je durft collega’s op deadlines en gewenste kwaliteit te wijzen, neemt initiatief om zaken te verbeteren en staat altijd open voor nieuwe ideeën. Je communiceert duidelijk en weet het beste uit je collega’s te halen. Ook jouw ondernemende instelling en daadkracht komen goed van pas. Zie je kansen om de productie te optimaliseren? Dan pak jij ze aan!

Verder heb je:

 • Hbo-niveau, op basis van een technische, logistieke of bedrijfskundige opleiding en werkervaring.
 • Minstens enkele jaren ervaring met leidinggeven in een complexe productieomgeving.
 • Bij voorkeur ervaring met lean manufacturing, APQP-processen en ERP-systemen.
Doorsturen