Sales Manager

Doorsturen
 
  • Aanbod Ondernemerschap binnen Business Developement positie
  • Vakgebied Sales
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10023858
  • Locatie Almere
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche Engineering, Industrial, Manufacturing

Over deze vacature

Ben jij een salesprofessional met affiniteit met techniek en vind je het leuk mee te werken aan de verdere groei van een scale-up? Dan is de baan bij Conveyor Company, een bedrijf dat transportbanden ontwikkelt, maar dan met een concept, echt de baan voor jou.   

Functie

Jij gaat op zoek naar nieuwe, relevante partners om ze te interesseren voor het unieke concept van Conveyer Company. Een concept waaraan engineers dagelijks werken om het verder te perfectioneren. Op basis van trends en ontwikkelingen in de markt selecteer je partijen waarbij de producten goed in het proces/bij een uitbreiding passen, en weet ze er enthousiast voor te maken. Je werkt nauw samen met de project-engineers en development engineer, en seint ze in wanneer trends en ontwikkelingen op de markt aanleiding (kunnen) zijn om het productportfolio uit te breiden of aan te passen. 

Bedrijf

Het fundament onder Conveyor Company is jarenlange ervaring in techniek, logistiek en digitalisering. Bij het bedrijf, opgericht in 2019, werken inmiddels 12 mensen en er is een enorm groeipotentieel. De focus ligt op het ontwikkelen, produceren en verkopen van transportbanden die modulair zijn opgebouwd. Een uniek concept, omdat uitbreiding daardoor eenvoudig is, tegen relatief lage kosten. Bovendien is ook de leveringstijd een stuk korter door de standaardisering. Via de webshop kunnen klanten voordat ze iets bestellen een gratis 3D-ontwerp maken. Ook bijzonder: met één telefoontje heb je de eigenaar, technicus of assembler aan de lijn. De organisatie is erg vooruitstrevend. Er is veel ruimte voor inbreng om initiatieven en mogelijkheden om te zetten naar een nieuw gestandaardiseerd concept.

Aanbod

Marktconform salaris met een mooi bonuscomponent. Je kunt zelf de regie pakken en jouw resultaten zijn belangrijk voor Conveyor Company. De organisatie hecht daarom veel waarde aan jou en helpt je graag om je te ontwikkelen en succesvol te worden en te blijven.

Profiel

  • Hbo- of wo-opleiding
  • Business Development ervaring opgedaan binnen een technische omgeving
  • Ondernemende mindset

Dit zijn de belangrijkste kenmerken. De organisatie gaat graag het gesprek met je aan om verder af te tasten of dit voor jou de ideale uitdaging is. Zelf kun je ontdekken of het bedrijf en de fase waarin ze zitten, bij jou past.

Doorsturen