HR Business Partner

Doorsturen
 
 • Aanbod Familiebedrijf, informeel, goede arbeidsvoorwaarden!
 • Vakgebied HR
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10023863
 • Locatie Helmond, Zevenaar
 • Type overeenkomst Detavast
 • Branche High Tech, Construction

Over deze vacature

Ben jij op zoek naar een hecht familiebedrijf met korte lijntjes en veel opleidingsmogelijkheden? Woon je in de omgeving van Boxtel, Helmond, Venlo of Zevenaar én ben jij als gedreven HR-professional op zoek naar een toffe nieuwe baan met impact? Lees dan snel verder! Wil je van gedachten wisselen over de vacature of wil je meer informatie? 

Functie

Wat ga je doen?

Als Senior Adviseur M&O ben je verantwoordelijk voor het adviseren en coachen van directie en management op het gebied van personele en organisatorische vraagstukken op tactisch en strategisch niveau in jouw regio. Hiervoor reis je regelmatig af naar de diverse vestigingen om jouw relatie met managers en directie op te bouwen en te onderhouden. Als ambassadeur van het Dienstencentrum heb je betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. 

Je voelt je mede verantwoordelijk voor het bereiken van de bedrijfsdoelstellingen en denkt mee over de bedrijfsontwikkelingen van jouw aandachtsgebied en wat dit betekent voor het M&O-beleid. Je neemt deel aan de lokale MT’s voor de M&O agenda. Op een natuurlijke manier geef jij het management advies, ben je je bewust van je impact en durft tegenwicht te bieden. Je geeft daarbij proactief advies over beloningsvraagstukken, functioneren en beoordelen, het functiehuis, talentmanagement en inzetbaarheid. Daarnaast begeleid je veranderprocessen, geef je invulling aan leiderschaps- en teamontwikkeling en zet je de toon voor implementatietrajecten van een nieuw M&O-beleid. Je geeft samen met de Adviseur Werving en de Medewerker M&O invulling aan M&O in jouw regio. Bovendien kun je op basis van jouw expertise ingezet worden voor overkoepelende projecten die van strategisch belang zijn voor de gehele Van Dorp groep.

Je hebt naast jouw rol van vertrouwd Senior Adviseur M&O voor de regio ook een expertiserol op één of meerdere centrale M&O innovatiethema’s, denk hierbij aan: “Beloningsvraagstukken & Arbeidsvoorwaarden”, “Medewerker betrokkenheid & Sociaal beleid” of “Performanceontwikkeling & Strategische personeelsplanning”. Je rapporteert aan de eindverantwoordelijke van de M&O afdeling (Hoofd M&O) en de regiodirecteur. Je deelt je ervaringen en vraagstukken met jouw M&O collega’s in het tweewekelijks teamoverleg om jouw werk telkens een beetje beter te doen. Bovendien sta je er niet alleen voor; je bent als onderdeel van een team weliswaar zelfstandig aan het werk, maar je weet je altijd gesteund door je teamgenoten en collega’s op de vestigingen.


Bedrijf

Wie is Van Dorp?

Van Dorp is begonnen als installatiebedrijf met 10 medewerkers. Tegenwoordig zijn wij een technische dienstverlener met vestigingen door heel Nederland. Wij werken voor allerlei interessante opdrachtgevers aan de meest uiteenlopende installaties.

Ondanks onze groei, hanteren wij nog steeds dezelfde kernwaarden. Zo zijn wij nog steeds een familiebedrijf en voelen wij ons verantwoordelijk voor onze planeet en de volgende generatie. Om de wereld beter achter te laten, zijn wij maatschappelijk betrokken en nemen we maatregelen om het milieu te ontlasten.

Daarnaast hechten we veel waarde aan de ontwikkeling van onze collega’s. We stimuleren daarom (bij)scholing en doorgroei en beschikken over onze eigen Academie.

Aanbod

Wat krijg je van ons?

Naast een uitdagende fulltime functie binnen een snel groeiend familiebedrijf bieden wij je:

 • een mobiele functie en daarmee de vrijheid om je dagen in te vullen zoals jij wilt;
 • de kans om mee te denken met de organisatie en ideeën daadwerkelijk te implementeren;
 • een goed salaris (afhankelijk van opleidingsniveau en werkervaring), 31 verlof - en ADV dagen en een collectieve pensioenregeling (premievrij pensioen);
 • een telefoon, laptop en auto (of mobiliteitsvergoeding);
 • een goede werk-privé balans;
 • de mogelijkheid tot bijscholing en doorgroei (persoonlijke groei en ontwikkeling staan bij Van Dorp hoog in het vaandel!).

Profiel

Wie ben jij?

Om succesvol te zijn als Senior Adviseur M&O is het belangrijk dat je de wisselende bedrijfsbelangen goed in het oog houdt en daarbij de personele aangelegenheden goed in perspectief weet te houden. Ook vind je het een uitdaging om te werken in een veranderende omgeving waar nog veel opgezet moet worden. Je bent een stevige sparringpartner, organisatiesensitief en doortastend. Je kunt goed luisteren, communiceert zonder problemen op alle niveaus binnen de organisatie en kunt goed samenwerken.

Daarnaast heb je:

 • Hbo/wo werk- & denkniveau (bedrijfskundige opleiding, sociale wetenschappen, HRM);
 • 5 tot 10 jaar ervaring op M&O/ HR adviesgebied in een generalistische rol;
 • aantoonbare kwaliteiten op het gebied van verandermanagement en projectmatig werken;
 • aantoonbare kwaliteiten in het begeleiden en ontwikkelen van groepen;
 • ervaring in ontwikkelen en implementeren van M&O-beleid;
 • ervaring en/of affiniteit met de technische branche.
 • Uiteraard ben je ook in bezit van een rijbewijs B.
Doorsturen