Senior Veiligheidskundige

Doorsturen
 
 • Aanbod Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Construction & Civil Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10023867
 • Locatie Rotterdam/Apeldoorn
 • Type overeenkomst Detavast
 • Branche Engineering

Over deze vacature

Wil jij graag het veiligheidsbewustzijn vergroten bij (grote) infraprojecten? Een bijdrage leveren aan tenders, veiligheidsfilms maken, campagnes opzetten of PBM-keuringsprogramma’s (her)schrijven? Het kan bij Mobilis, een bedrijf dat bouwt aan nieuwe verbindingen, een duurzame toekomst en innovatie. 

Functie

Als rechterhand van de KAM-manager speel je een belangrijke rol bij verbeterprogramma’s op het gebied van veiligheid. Je denkt bijvoorbeeld mee over een nieuwe veiligheidsfilm, die je ook zelf maakt, zet een veiligheidscampagne op of (her)schrijft PBM-keuringsprogramma’s. Je bent (mede)verantwoordelijk voor de veiligheid binnen grootschalige infraprojecten, maar ook voor de kleinschaligere projecten binnen de industrie. Ook verbind je lopende projecten aan de organisatie en geef je gevraagd en ongevraagd advies over veiligheid. Daar waar nodig scherp je de veiligheidsprocedures aan. Daarnaast steek je de handen uit de mouwen als er vragen of taken zijn binnen de projecten. Je verhoogt het veiligheidsbewustzijn en spreekt mensen erop aan. Verder word je betrokken bij de bedrijfsmatige veiligheidsaspecten, zoals meedenken met beleid en analyses. Je zit aan tafel met de directie, maar ook met klanten.  

Bedrijf

Mobilis, onderdeel van TBI, bouwt met een team van 450 medewerkers al ruim 100 jaar aan de infrastructuur van Nederland. Of het nu grote of kleine projecten zijn. Het bedrijf weet partijen op zo’n manier te verbinden dat het geheel meer is dan de som van de delen. Of het nu om partners of om onderaannemers gaat. Of een project nou duurzaam, tegen minimale hinder of met een maatschappelijk doel gerealiseerd wordt. Dankzij een goede voorbereiding maken ze hun beloftes waar. Mobilis staat voor kwaliteit van bouwen. In de praktijk betekent dat continu kijken welke innovaties zijn toe te passen. De kernwaarden zijn: Verbinding, Vooruitgang en Vakbekwaam. Deze 3 V’s zorgen voor een optimaal resultaat. Niet afzonderlijk, maar als team. En in alles wat we doen staat veiligheid op één. 

Aanbod

Mobilis geeft ruimte aan nieuwe ideeën en een creatief denkproces om te kunnen innoveren. Onderscheidend te zijn. Daarnaast kun je met opleidingen jezelf verder ontwikkelen – professioneel of persoonlijk. Bovendien zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Naast het serieuze werk ook ruimte voor plezier. Het bedrijf komt meerdere keren per jaar samen om bij te blijven over de ontwikkelingen. Die bijeenkomsten bestaan uit presentaties, afgesloten met een barbecue of buffet. Daarnaast:

 • ontvang je een goed salaris, een leaseauto + 43 vakantiedagen;
 • is er een pensioenregeling;
 • krijg je mogelijk een bijdrage voor een studiefonds voor je kind(eren).

Profiel

Je bent zelfstandig, analytisch, betrokken en hebt prima communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je gedreven, besluitvaardig en heb je oog voor kwaliteit. Je respecteert de vakbekwaamheid van je collega’s en bent makkelijk benaderbaar. Daarnaast heb je:

 • minimaal 5 jaar ervaring als veiligheidskundige;
 • een afgeronde opleiding MVK of een andere, gerelateerde opleiding.
Doorsturen