Assemblage monteur - Philips Healthcare

Doorsturen
 
  • Aanbod Goede arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Manufacturing
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10023689
  • Locatie Best
  • Type overeenkomst Detavast
  • Branche High Tech

Over deze vacature

Voor Philips Healthcare in Best zijn we op zoek naar een gedreven, fulltime monteur. Ga jij deze uitdaging aan bij één van Nederlands beste werkgevers: Philips Healthcare?

Functie

Hoe ziet de functie eruit? Jij bent verantwoordelijk voor de opbouw van de modules samen met 2 a 3 collega-monteurs. Dit wordt gedaan in een stralingsvrije ruimte. Ook ga je deze complexe systemen afregelen en hierbij werk je met technische tekeningen en voorschriften. Je krijgt hierbij te maken met verschillende technieken zoals elektronica (digitaal en analoog), elektrotechniek (laag- en hoog spanning), koeltechniek, mechanica (fijn) en bekabelingstechniek (solderen, krimpen, dresseren), maar ook informatica en netwerken. Kortom, genoeg afwisseling!

Bedrijf

Philips combineert haar klinische expertise en menselijk inzicht om innovatieve oplossingen te creëren binnen het zorgcontinuüm, in samenwerking met artsen en klanten, om meerwaarde te verschaffen en de zorg beter toegankelijk te maken voor miljoenen mensen. De teams werken elke dag hard om de patiëntresultaten te verbeteren; ongeacht of de zorgcyclus de patiënt van de dokter naar het ziekenhuis brengt, of van het ziekenhuis naar huis, of gewoon van de ene medische afdeling naar een andere, de unieke medische oplossingen van Philips zijn ontworpen om de kwaliteit van patiënten informatie en klinische besluitvorming te optimaliseren. 

Aanbod

Je kunt van ons een uitdagende functie verwachten waarin je veel afwisseling gaat ervaren. Daarbij werk je bij een internationaal, innovatief bedrijf met hightech producten. Je werkt fulltime in Best en je werktijden zijn doorgaans van 07:00 – 15:30 uur. Flexibel starten tussen 07:00 en 09:00 uur behoort ook tot de mogelijkheden.

Profiel

Als monteur heb je een gedegen kennis van elektronica of elektrotechniek (voorkeur richting niveau 2/3) nodig. Verder is het fijn als je PC-kennis hebt. Wat belangrijk is in deze baan is het kunnen omgaan met strikte regels en procedures. Zelfstandigheid en nauwkeurigheid wordt zeer gewaardeerd! Daarnaast heb je geen problemen met de Nederlandse en Engelse taal. Natuurlijk helpen wij je om je doelstellingen te bereiken door regelmatig met je in gesprek te gaan.

Doorsturen