Qualification Engineer

Doorsturen
 
 • Aanbod € 50.000 - € 60.000 bruto per jaar
 • Vakgebied Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10022903
 • Locatie Oud Gastel
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
 • Branche Manufacturing

Over deze vacature

Jij bent een specialist als het gaat om de normen, richtlijnen en wettelijke voorschriften die gelden voor industriële apparatuur op het gebied van voedsel. Bovendien weet je die kennis goed over te brengen op collega’s. Je checkt en dubbelcheckt, onderhoudt contact met keuringsinstanties en geeft nieuwe apparatuur vrij. Al die competenties kun je kwijt in deze functie bij Fri-Jado, een bedrijf dat professionele grillapparatuur en foodcounters ontwikkelt en produceert die wereldwijd gebruikt worden.   

Functie

Jij bent ervoor verantwoordelijk dat de industriële apparatuur die Fri-Jado ontwerpt en produceert, voldoet aan (voedsel)veiligheids- en kwaliteitseisen. Binnen het Engineeringteam ben je dé specialist op het gebied van specifieke normen, CE-richtlijnen en wettelijke voorschriften. Je hebt oog voor detail en reageert direct en adequaat als zaken niet goed dreigen te gaan. Hierbij stel je de juiste prioriteiten. Ook ben je de contactpersoon voor keuringsinstanties als KIWA, CSA, ETL en NSF. Je zorgt ervoor dat alle door hen benodigde dossiers worden samengesteld, zodat je aan kunt tonen dat de apparatuur aan de gestelde voorschriften voldoet. Daarnaast stel je zelfstandig gebruikershandleidingen op. Bovendien begeleid je de vrijgave van nieuwe apparatuur en zorg je ervoor dat die aan de intern en extern gestelde eisen voldoet. 

Bedrijf

Fri-Jado B.V. ontwikkelt en produceert professionele grillapparatuur en foodcounters. Ze worden wereldwijd gebruikt voor het bereiden, bewaren en presenteren van warm en koud voedsel. De klanten zijn supermarkten en gemakswinkels. Het bedrijf heeft eigen verkooppunten in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en de Verenigde Staten en een dealernetwerk in meer dan 70 landen. Ontwikkeling en productie vinden plaats in Oud Gastel, waar 150 mensen werken. De afdeling Engineering & Development bestaat naast de qualification engineer uit 5 product-engineers, 3 service-engineers, 2 inkopers en een qualification engineer. 

Aanbod

Je gaat werken in een veelzijdige functie binnen een groeiend en innovatief bedrijf. Het arbeidsvoorwaardenpakket past daarbij. Je salaris ligt tussen de € 4.000 - € 4.600 bruto per maand (afhankelijk van kennis en ervaring), daarnaast krijg je 27 vakantiedagen, 13 Adv-dagen, winstuitkering, een laptop en een smartphone. Bovendien is er alle ruimte om opleidingen en workshops te volgen, zodat je op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen. De bedrijfscultuur is bevlogen, betrokken en plezierig, met een open communicatie tussen management en medewerkers.

Profiel

Je bezit goede communicatieve vaardigheden en bent in staat om informatie over te brengen, zowel schriftelijk als mondeling. Daarnaast heb je een stevige persoonlijkheid. Je bent in staat om zowel collega’s als externe instanties te overtuigen op basis van argumenten en laat je niet met een kluitje in het riet sturen. Verder:

 • Heb je hbo werk- en denkniveau, je hebt minimaal een mbo-opleiding elektrotechniek of werktuigbouwkunde afgerond;
 • Heb je enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Beheers je de Engelse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Is enige kennis van CE- en ETL-richtlijnen gewenst, zodat je in staat bent om de richtlijnen op de juiste wijze te interpreteren.
Doorsturen