Service & Customer Support Engineer

Doorsturen
 
 • Aanbod € 50.000 - € 60.000 bruto per jaar
 • Vakgebied Manufacturing
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10022868
 • Locatie Oud Gastel
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
 • Branche Manufacturing

Over deze vacature

Ervoor zorgen dat producten goed werken en goed blijven werken is voor jou een erekwestie. Je zorgt er dan ook voor dat eventuele problemen snel uit de wereld worden geholpen. Je denkt mee met de klant, doet verbetervoorstellen binnen de eigen organisatie en stelt begrijpelijke documentatie op. Dat doe je voor Fri-Jado, een bedrijf dat wereldwijd gebruikte professionele grillapparatuur en foodcounters ontwikkelt en produceert. 

Functie

Je bent verantwoordelijk voor een eigen productenpakket, en zorgt ervoor dat de producten goed worden geïnstalleerd en goed blijven werken. Daarvoor handel je de servicecalls over technische problemen af en beoordeel je garantieclaims. Als er specifieke aanpassingen nodig zijn dan zorg jij ervoor dat die worden aangebracht. Daarnaast kom je op basis van geconstateerde problemen met voorstellen voor productoptimalisatie. Verder stel je servicedocumentatie en installatiehandleidingen op. Je geeft (zelf ontwikkelde) in- en externe trainingen aan service-organisaties en neemt deel aan een verbeterteam. Je werkt nauw samen met product- en procesengineering en stemt je werk af met je collega’s. Zo’n 80% van je werktijd werk je op kantoor, de overige 20 % ben je onderweg of op locatie. 

Bedrijf

Fri-Jado B.V. (www.frijado.com) ontwikkelt en produceert professionele grillapparatuur en foodcounters voor het bereiden, bewaren en presenteren van warm en koud voedsel. Deze producten worden wereldwijd ingezet in super- en hypermarkten en convenience (gemaks)winkels. Verkoop vindt plaats via eigen vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, de Verenigde Staten en een dealernetwerk in meer dan 70 landen. Ontwikkeling en productie vindt plaats in Oud Gastel, waar 150 medewerkers werkzaam zijn.

Aanbod

Je gaat werken in een veelzijdige functie binnen een groeiend en innovatief bedrijf. Het arbeidsvoorwaardenpakket past daarbij. Je salaris ligt tussen € 4.000 - € 4.600 bruto per maand (afhankelijk van kennis en ervaring), daarnaast krijg je 27 vakantiedagen, 13 Adv-dagen, winstuitkering, een laptop en een smartphone. Bovendien is er alle ruimte om opleidingen en workshops te volgen, zodat je op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen. De bedrijfscultuur is bevlogen, betrokken en plezierig, met een open communicatie tussen management en medewerkers.

Profiel

Je bent een enthousiaste en gedreven teamspeler met een groot probleemoplossend vermogen. Daarnaast ga je voor resultaat, je hebt sterke analytische vaardigheden en aandacht voor kwaliteit en optimalisatie. Verder:

 • Bezit je een hbo-diploma werktuigbouwkunde, elektrotechniek of vergelijkbaar en relevante werkervaring;
 • Heb je goede communicatieve vaardigheden;
 • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed (mondeling en schriftelijk);
 • Is basiskennis van gastechniek, koeltechniek en besturingstechniek een pre.
Doorsturen