Teamleider Productie, afdeling verwerking

Doorsturen
 
  • Aanbod Goede voorwaarden
  • Vakgebied Manufacturing
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10022520
  • Locatie Etten-leur
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche Engineering

Over deze vacature

Wil jij een bijdrage leveren aan innovatieve verpakkingsontwerpen? Ben je resultaatgericht maar ook een people person en weet je het evenwicht daarin te bewaren? Kun jij ook in de hectiek van alledag uit het proces stappen en kijken of de manier van werken nog wérkt? In deze functie bij Smurfit Kappa, een groeiende leverancier van golfkartonnen maatwerkverpakkingen, weet jij je team te inspireren tot andere manieren van werken en stuur je resultaatgericht. Je durft kritisch naar jezelf te kijken en neemt ideeën van medewerkers serieus. Je krijgt alle ruimte om de organisatie en de processen continu te verbeteren en die verbetering te implementeren. 

Functie

Je leidt een team van 30-35 mensen, die werken in een 3-ploegendienst. Samen met hen zorg je voor een soepel productieproces en zet je in op continue productiviteits- en kwaliteitsverhoging. Smurfit Kappa maakt grote veranderingen door, en jij denkt mee over de bijbehorende verbeterprocessen binnen de productie. Daar weet je ook je medewerkers enthousiast voor te maken. Je juicht hun initiatieven en suggesties toe en probeert die zoveel mogelijk toe te passen. Je geeft feedback, maar kunt ook zelf in de spiegel kijken. Verder zorg je ervoor dat mensen hun kwaliteiten kunnen inzetten op zo’n manier dat het ook goed is voor het bedrijf. Bijvoorbeeld door scholingsprogramma’s op te zetten. Je bent transparant over de keuzes die je maakt, en kunt met eventuele weerstand omgaan. Daarnaast liggen er natuurlijk ook de doorgaande operationele taken. Je bent verantwoordelijk voor de inzet van mensen, veilig werken, productkwaliteit en het realiseren van de productieplanning. 

Bedrijf

Smurfit Kappa ELCORR, gevestigd in Etten-Leur, heeft zich als producent van golfkarton gespecialiseerd in het leveren van verpakkingen op maat. Het bedrijf telt ongeveer 210 medewerkers. Klanten zijn middelgrote en grote productiebedrijven in onder meer Fast Moving Consumer Goods, zoals supermarkten, en de out-of-home industrie, zoals horeca. Het aandeel in e-commerce neemt snel toe. ELCORR onderscheidt zich in flexibiliteit, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid, specifiek gericht op de behoeften en ontwikkelingen van (potentiële) klanten. Vanwege de wereldwijd toegenomen aandacht voor sustainability maakt het bedrijf een stevige groei door. Om aan die groei te kunnen voldoen is het bedrijf continu in verandering. Zowel wat betreft bedrijfscultuur als wat betreft werkprocessen. Transparantie en samenwerking staan daarin centraal. Meer zien over het process van Smurfit Kappa ELCORR? Klik hieronder op de link en krijg alvast een goede indruk.

https://www.youtube.com/watch?v=sk2wtlKh63w

Aanbod

Smurfit Kappa biedt je de kans om te werken in een groeiend internationaal bedrijf, maar dan zonder de standaardprocessen van de gemiddelde multinational. Veel kan op lokaal niveau worden besloten. De sfeer is er informeel en je krijgt royaal de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Verder is er een prima arbeidsvoorwaardenpakket: Je ontvangt een salaris tussen de € 3.514,68 en € 4.393,08 op basis van leeftijd en ervaring en een ploegentoeslag van 22% op basis van een 3-ploegendienst (40/40/40uur). Daarnaast krijg je een eindejaarsuitkering, 200 vakantie-uren en daarnaast (afhankelijk van je rooster) uitgeroosterde uren. Bovendien is er een prima pensioenfonds waarvoor de werkgever een deel van je premie betaalt. 

Profiel

Kandidaat

Je hebt een oprechte interesse in mensen en je bent resultaatgericht. Ontwikkeling is bij jou het sleutelwoord – of het nu gaat om de organisatie, de processen of de mensen. Je bent transparant in wat je verwacht van je team, maar staat ook open voor inzichten van anderen. Je hebt zelfkennis en blijft kritisch aan jezelf werken, en maakt gebruik van de kennis en kunde van medewerkers. Je werkt graag samen met collega's in een team of projectgroep. Daarnaast ben je energiek, gedreven en leergierig. Verder: 

  • Heb je aantoonbaar een hbo-werk- en -denkniveau en een bedrijfskundige blik;
  • Heb je 3 jaar ervaring in een productieomgeving waarvan een jaar in een senior, projectmatige, of leidinggevende positie;
  • Bezit je kennis van bedrijfsprocessen. 
Doorsturen