Country Manager België

Doorsturen
 
  • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Sales
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10022189
  • Locatie Hasselt
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche Sales & Marketing

Over deze vacature

U bent een echte bouwer die energie krijgt van de dynamiek in een scale-up organisatie. Een pionier bovendien en een doorzetter. Internationaal huisdierverzekeraar Veterfina is op zoek naar een Country Manager België. Veterfina heeft al kantoren in Nederland en Duitsland (onder de naam Petplan). Nu komt er wegens succes een volledig nieuwe derde vestiging in Hasselt bij. De Country Manager is P&L verantwoordelijk en gaat de vestiging van de grond af opbouwen. Met kennis van van online business en prima netwerkvaardigheden weet u een plaats te veroveren op de Belgische markt met haar meer dan 4 miljoen huisdierbezitters. Door de inzet van commerciële skills en operationele skills bouwt u aan een nieuw bedrijf met het vangnet van een succesvol en financieel gezond moederorganisatie.

Functie

In deze pioniersfunctie zet u een eigen vestiging in België op. U overziet alle aspecten van het bedrijf, komt met een plan en geeft diepgaand strategisch advies. U maakt gebruik van uw commerciële en uitvoerende vaardigheden om omzet te behalen, en te voldoen aan de klantenservice en kwaliteitsdoelen. Het opstellen van een nationaal team behoort tot uw uitdaging, net als planning, budgettering en forecasting. U kent de Belgische markt en hebt een uitgebreid netwerk dat u inzet om de beste partners voor Veterfina te vinden. In deze functie werkt u mee aan de ontwikkeling van een volledig nieuw merk. Samen met de internationale marketingafdeling zet u de producten en diensten van Veterfina in België op de kaart. U bepaald daarbij de go-to-market strategie. Belangrijke prospects en potentiële partners zijn fokkers, dierenartsen, huisdierenwinkels en andere (online) retailers. In het begin legt u zelf strategische contacten en neemt u sales voor uw rekening. Maar al snel zullen Accountmanagers worden aangeworven. U werkt in deze rol nauw samen met het internationale managementteam en rapporteert aan de CMO. Voor uw team bent u een inspirerende leidinggevende.

Bedrijf

Veterfina is een internationale online huisdierenverzekeraar (D2C) en richt zich volledig op het verzekeren van ziektekosten voor honden, katten, konijnen en papegaaien. Het team is in 2006 gestart onder de naam Petplan en is sindsdien sterk gegroeid. Het bedrijf heeft ruim 40 medewerkers in Nederland, en 20 in Duitsland. Dagelijks werkt de organisatie naar de gezamenlijke missie toe: de beste zorg voor elk huisdier. Sinds corona is de organisatie stevig gegroeid, omdat meer en meer mensen een huisdier aanschaffen. Wereldwijd zien steeds meer mensen hun huisdier als belangrijk en onmisbaar onderdeel van het gezin. Hierdoor is er een sterk groeiende vraag naar zorgverzekeringen voor huisdieren. Vanwege die groei en de missie een instituut te worden op het gebied van huisdieren wordt een nieuwe vestiging in België opgericht. Een filmpje met een impressie van werken bij Veterfina ziet u hier: https://youtu.be/E_8L2fnhSbg 

Onlangs is aangekondigd dat Veterfina onderdeel wordt van de door JAB Holding Company gesteunde Pinnacle Pet Group. Dit opent deuren voor exponentiele groei op Europees niveau. Voor meer info ziet u hier een nieuwsbericht: https://ap.lc/Orjp6 

Aanbod

U ontvangt een goed salaris en een aantrekkelijke bonusregeling. Daarnaast krijgt u van Veterfina een laptop en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken. Verder heeft u recht op 25 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek. Het kantoor waar u werkt, is smaakvol, professioneel ingericht en ligt centraal in Hasselt. U kan een stempel drukken op de sfeer binnen het kantoor door o.a. het regelmatig organiseren van borrels en een jaarlijks teamuitje.

Profiel

U bent een ondernemer in loondienst. Een bouwlustige visionair, met een aantoonbare liefde voor (huis)dieren. U woont in België en spreekt naast Nederlands bij voorkeur ook Frans. Werken binnen een internationale scale-up werkomgeving spreekt u aan en u houdt ervan regelmatig te reizen voor uw werk. U hebt begrip van online business en omni-channel werken. Ervaring met het direct-to-consumer model (D2C) is mooi meegenomen. U bent in staat de groeistrategie aan te passen aan en uit te voeren volgens de nationale regels, cultuur en consumentenbehoefte. 

Wij hechten veel waarde aan een vlot sollicitatieproces. Vanwege de vakantieperiode dienen we rekening te houden met een ieders agenda. Het proces kan daarom wat langer duren dan gewend.

Voor meer informatie over deze functie neem contact op met Kaz van Wezel, Senior Consultant bij YER Executive, bereikbaar via kazvanwezel@yer.nl of 06 294 307 41.

Doorsturen