SHEQ Manager

Doorsturen
 
  • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Quality & Safety
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10022178
  • Locatie Farmsum
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche Industrial

Over deze vacature

De visie van BMT is ‘BMT is here to secure a safer world'. Jij gaat die visie uitdragen naar externe klanten en intern de veiligheid naar een hoger niveau tillen. Je taken zijn zowel uitvoerend als adviserend en begeleidend en je krijgt alle kansen om samen met de SHEQ-officer de afdeling verder te professionaliseren. Dat alles bij een toonaangevend specialist in kwik- en NORM-afvalbeheer. 

Functie

Als SHEQ Manager ben je nauw betrokken bij innovatieve projecten en lever je een bijdrage aan duurzame afvalbeheersprocessen. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de toepassing, verdere ontwikkeling, audits en evaluatie van effectieve SHEQ-systemen. Je ziet erop toe dat BMT blijft voldoen aan alle relevante wet- en regelgeving op het gebied van SHEQ en hebt daarin zowel een uitvoerende als adviserende en begeleidende rol. Daarnaast bevorder je het bewustzijn over en het draagvlak voor SHEQ binnen de organisatie. Je rapporteert aan de General Manager en adviseert over mogelijke verbeteringen. Daarnaast vervul je de rol van preventiemedewerker.

Bedrijf

BMT Europe is een toonaangevende kwik- en NORM-afvalbeheerspecialist die verontreinigde afvalstoffen zuivert en behandelt. Het bedrijf werkt binnen de strengste wereldwijde regelgevende en wetgevende kaders, en het uitstekende gezondheids- en veiligheidsrecord benadrukt de professionele focus. Van initiële analyse tot inzameling, opslag, transport en handling. Het afvalverwerkingsproces maakt gebruik van industriële best practices om het gemak van de klant, verantwoordelijkheid voor het milieu en effectieve verwerking van kwik- en NORM-afval te garanderen. De vestiging in Nederland richt zich op de Europese markt.

Aanbod

Je kunt je in deze rol ontwikkelen op het gebied van ADR, KEW en het vergunningenstelsel. Daarnaast biedt BMT je de mogelijkheid om samen met de SHEQ-officer de SHEQ-afdeling te professionaliseren. BMT Europe biedt een afwisselende baan binnen een organisatie die zich kenmerkt door een nuchtere en informele cultuur met een directe manier van communiceren. Het bedrijf groeit en heeft een solide toekomstperspectief.

Profiel

Je hebt minimaal een afgeronde opleiding Hoger Veiligheidskundige en twee jaar ervaring in soortgelijke functie. Daarnaast heb je ervaring met ISO 9001:2015, 14001:2015 en bij voorkeur 45001:2018. Verder bezit je een VCA Vol-certificaat, heb je een rijbewijs B en ben je een ADR-adviseur met uitbreiding klasse 7 of ben je bereid die opleiding te volgen. Tenslotte beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 

Doorsturen