Personal Assistant

Doorsturen
 
  • Aanbod Inspirerende werkomgeving
  • Vakgebied Support
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10022366
  • Locatie Utrecht
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche Recreational

Over deze vacature

Klopt jouw hart voor sport(marketing)? Wil jij meewerken aan de toekomst van de sterkst groeiende sportbond? Sta je zelf wel eens op de Golfbaan? Misschien is De Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF)dan wel op zoek naar jou voor deze spin-in-het-webfunctie in dé sporthub van Nederland. 

Functie

Als personal assistant ben je de rechterhand van de Algemeen Directeur en de Marketing Directeur. Je helpt om hun dag en werk efficiënt te laten verlopen. Hierdoor ben je op de hoogte van vrijwel alle activiteiten binnen de organisatie, ook op bestuursniveau, wat zorgt voor een veelzijdige baan. Dat is precies wat jou aanspreekt: snel schakelen, werk zien, oppakken en prioriteren. Je bent in staat veel zaken tegelijkertijd te behandelen en daarbij het overzicht te houden. Verder ben je nauwkeurig, discreet en respectvol in verband met vertrouwelijkheid. Er is veel ruimte voor eigen initiatief, je bent ook sparringpartner van de directie en je kunt je de functie nog meer eigen maken door inhoudelijk (bijvoorbeeld op het gebied van marketing) mee te denken en de ideeën in acties om te zetten ter ondersteuning van de directie. 

Bedrijf

De Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF) is opgericht in 1914. Er zijn ruim 420.000 golfers actief in Nederland, verdeeld over ruim 270 golfverenigingen. Voor de toekomst streeft de bond ernaar de golfsport te verjongen en meer vrouwen enthousiast te maken voor de sport. NGF heeft circa 50 medewerkers, allemaal met een passie voor golf. Er wordt gewerkt vanuit dé ‘sporthub’ in Nederland, De Weerelt van Sport in Utrecht, waar de NGF samen met de KNHB, Nevobo, het Watersportverbond en de NskiV is gehuisvest. De NGF is een ambitieuze en ondernemende organisatie met een open cultuur, waarvoor samenwerking een belangrijke waarde is. 

Aanbod

Je werkt mee aan de toekomst van de NGF, met veel ruimte voor eigen initiatief. De werksfeer is ontspannen en informeel, de werkomgeving inspirerend. Er zijn eigen spotfaciliteiten en -lessen, en je luncht gratis in het eigen restaurant. Bovendien zijn er maandelijkse inspiratiesessies met externe sprekers en regelmatig borrels en uitjes. Verder ontvang je een salaris volgens de CAO Sport en bijbehorende arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling bij PFZW. Ook kun je trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling volgen.

Profiel

Je hebt een hbo-opleiding afgerond (secretaresse/managementassistente is een pre) of hbo werk- en denkniveau en vergelijkbare werkervaring. Enige ervaring met de golfsport is een pre, maar geen must. Datzelfde geldt voor sportmarketing. Je bent proactief, stressbestendig en servicegericht en werk je nauwkeurig. Je werkt graag zelfstandig maar bent ook een teamplayer en bent creatief en positief ingesteld. Je beheerst de Nederlandse taal goed en kunt snel werken in Outlook, Word, Teams, Excel en Powerpoint. Verder ben je discreet en betrouwbaar.

Doorsturen