Technisch Manager

Doorsturen
 
  • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Facility & Real Estate
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10022606
  • Locatie Zoetermeer
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche Real Estate

Over deze vacature

Heb jij affiniteit met retail, een duidelijke visie op onderhoud en wil je graag werken bij een grote vastgoedbelegger? Weet je veel ballen tegelijk in de lucht te houden en verschillende wensen en belangen op elkaar af te stemmen? Bij Unibail-Rodamco-Westfield, een internationale investeringsgroep die focust op shopping malls als de toekomst van retail & leisure, kun je jouw technisch inzicht inzetten voor innovatie, en je ervaring gebruiken om interessante projecten aan te sturen op het gebied van onder andere duurzaamheid.  

Functie

Als Technisch Manager ben je samen met een shoppingcentermanager en –assistant verantwoordelijk voor de uitstraling van winkelcentrum Stadshart Zoetermeer. Je bewaakt het technisch onderhoud en beheer aan gebouwen en gebouwgebonden installaties en begeleidt facilitaire projecten, zoals opleveringen van winkelunits en renovaties of aanpassingen. HSE en duurzaamheid zijn hierbij belangrijke pijlers. Je bent het aanspreekpunt voor winkeliers en leveranciers en zorgt voor een optimale afstemming tussen hun wensen en eisen en het aanbod van facilitaire en technische diensten. Daarnaast stel je diverse begrotingen en rapportages op, zoals de jaarlijkse onderhoudsbegroting en het servicekostenbudget.

Bedrijf

Unibail-Rodamco-Westfield bezit, ontwikkelt en beheert toonaangevende winkelobjecten, prestigieuze kantoorgebouwen en grote congres- en tentoonstellingslocaties in de meest dynamische steden in Europa en de Verenigde Staten. De focus ligt op shoppingmalls – de toekomst van retail & leisure. De investeringsgroep trekt wereldwijd meer dan 1 miljard bezoekers en is daarmee het grootste platform voor detailhandelaren. De portefeuille van de Groep werd op 31 december 2021 gewaardeerd op € 54,5 miljard. De komende jaren wil de groep haar toekomstvisie realiseren in shoppingmalls in 13 landen.

Aanbod

Bij Unibail-Rodamco-Westfield werk je in een professionele, jonge, dynamische en zeer succesvolle commerciële organisatie met internationale carrièrekansen. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, met o.a. 32 vakantiedagen op fulltime basis, een Reiskostenvergoeding (woon-werk): € 0,32 netto per km, gemaximeerd op € 350 netto per maand of een NS Business Card (volledige vergoeding o.b.v. 2e klasse), Aegon PPI beschikbare premie regeling met een eigen bijdrage van 4%, Collectiviteitsregeling voor ziektekosten (VGZ) en korting op fitnessabonnement via One Fit of High Five. 

Profiel

Jij hebt een duidelijke visie op beheer en onderhoud en weet deze ook te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Dit betekent niet dat jij alle technische klussen klaart, maar wel dat je jouw ruime kennis van (hard) services inzet om goed aan te sturen. Je bent resultaatgericht, communicatief sterk, servicegericht, analytisch en gedreven. Je overziet het geheel en weet goed te prioriteren Verder heb je:

  • (Minimaal) hbo werk- en -denkniveau (bij voorkeur een facility management of installatietechnische opleiding)
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van technisch beheer en onderhoud bij een vastgoedbelegger of installatietechnische serviceverlener
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
Doorsturen