Strategisch Programmamanager

Doorsturen
 
  • Aanbod Maximaal € 87.000 bruto per jaar Assen
  • Vakgebied Management
  • Dienstverband Fulltime, Parttime
  • Vacaturenummer VAC-10021819
  • Locatie assen
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche Energy, Gas, Water, Non-Profit, Public & Civil

Over deze vacature

Een verantwoordelijke functie voor een type "diplomaat", bij een solide organisatie in de hoofdstad van Drenthe.

Functie

Binnen het team Strategie, heb je een bepalende rol voor de toekomst van WMD. Je ontwikkelt een langetermijnvisie over trends en ontwikkelingen in de drinkwaterindustrie en de daar voor benodigde technologieën. Tevens ben je verantwoordelijk voor strategische programma’s, zoals grote investeringen in technologie en research. Dit vraagt een multidisciplinaire aanpak waarin facetten aan bod komen zoals trends en ontwikkelingen, de publieke opinie, de technologie, omgevings en stakeholdermanagement en juridische, financiële en organisatorische vraagstukken.

Bedrijf

WMD (sinds 1937) werkt aan een duurzame en efficiënte drinkwatervoorziening en levert betrouwbaar en schoon drinkwater aan bijna een half miljoen inwoners in Drenthe. WMD heeft de komende jaren de uitdaging om door investeringen en innovaties de kwaliteit en kwantiteit van het drinkwater te borgen. Daarnaast dienen oplossingen ontwikkeld te worden voor de energietransitie. 

Aanbod

Maximaal € 87.000 bruto per jaar 

Profiel

Je beschikt over een technische of bedrijfskundige wo-opleiding, aangevuld met ruime, relevante werkervaring. Je bent een generalist met multidisciplinaire kennis en vaardigheden met oog voor techniek, financiën, organisatie, omgeving en stakeholders. Voorts kenmerkt jouw kandidatuur zich door politieke sensitiviteit en uitstekende communicatieve en netwerkvaardigheden.

Doorsturen