Product Group Manager (MT-lid)

Doorsturen
 
  • Aanbod € 65.000 - € 80.000, eindejaarsbonus, ruim aantal verlofdagen en zowel interne als externe opleidingsmogelijkheden.
  • Vakgebied Research & Development
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10022218
  • Locatie Breda
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche (Petro)Chemical, Manufacturing, Industrial

Over deze vacature

Wil jij een bijdrage leveren aan het veiliger maken van de Nederlandse wegen en tegelijkertijd Veluvine, een bedrijf dat wegmarkeringen produceert en ontwikkelt, laten groeien? Heb je een chemische achtergrond en kennis van duurzaamheid, zodat je ook positief aan het milieu kunt bijdragen? Ben je innovatief en flexibel? Wie weet is dit dan echt een baan voor jou.

Functie

In deze functie geef je leiding aan R&D, QC en technical sales support. Je bent de spil tussen sales en productie, en kunt op niveau meedenken en -praten over productgerelateerde vragen van de opdrachtgever, de directie, de plantmanager en de verfmakers. Jij bepaalt onder meer de productstrategie, bewaakt de kwaliteit en voert tijdig wijzigingen door in de producten. Een belangrijke taak is productontwikkeling en de R&D roadmap in samenwerking met de collega’s in Frankrijk, waar jij het aanspreekpunt voor bent op het gebied van R&D. Daarnaast ben je de verbinder tussen productgroep en andere afdelingen (zoals supply chain, sales, productie) en verantwoordelijk voor continue verbetering.

Bedrijf

Veluvine is dé marktleider in Nederland op het gebied van de productie en ontwikkeling van wegmarkeringen voor (snel)wegen, fietspaden, parkeergarages, fabriekshallen en slipbanen. Het bedrijf levert zowel nationaal als internationaal. Het heeft eigen productie- en ontwikkelingsfaciliteiten en assistentie van een hoogwaardig eigen laboratorium. De productkennis is uitgebreid en het bedrijf werkt hard aan het ontwikkelen van milieuvriendelijke producten.

Aanbod

Een functie met veel vrijheid, maar ook veel verantwoordelijkheid binnen een organisatie waar maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staat. Je ontvangt een marktconform salaris en een ruim aantal verlofdagen. Daarnaast is er een eindejaarsbonus en zijn er in- en externe opleidingsmogelijkheden.

Profiel

Het bedrijf zoekt iemand met een chemische achtergrond (fysische chemie is een pre). Daarnaast ben je bekend met Lean en Six Sigma-verbetertechnieken, en ben je op de hoogte van alle productgerelateerde zaken op het gebied van applicatie, duurzaamheid en innovatie. Verder heb je meerdere jaren werkervaring in een managementfunctie in een chemische (laboratorium)omgeving op het gebied van product regulatory of category management. Ook kennis van product regulatory, reach, labelling, GHS, SDS is een vereiste. Je bent stressbestendig en schakelt snel.

Jij zorgt er met het team voor dat de producten aan de huidige eisen voldoen, waarbij er niet alleen een bestendig product is voor in het heden maar ook voor in de toekomst. Op de werkvloer gaat het er regelmatig hectisch aan toe dus stressbestendigheid komt hierbij goed van pas. Flexibiliteit is binnen deze organisatie tevens heel belangrijk wat betekent dat je snel moet kunnen schakelen tussen werkzaamheden. Het belangrijkste motto van Veluvine is: de klant staat voorop! 

Doorsturen