Maintenance Specialist (Coordinator) E&I

Doorsturen
 
  • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10022102
  • Locatie Rotterdam
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche Industrial

Over deze vacature

Werk je graag in een klein team waarin je veel van je vakkennis kwijt kunt? Heb je een hart voor duurzaamheid en heeft veilig werken voor jou prioriteit? Vind je het een uitdaging in een internationaal bedrijf te werken? Ben je een prima coördinator, schrik je niet terug voor verantwoordelijkheden en ben je flexibel? Heb je daarnaast ook nog ervaring met onderhoudsbeheersystemen? Dan is deze baan bij Kemira, een bedrijf dat diverse industriële bedrijven helpt beter te recyclen, wellicht echt iets voor jou. 

Functie

Jij komt te werken bij de vestiging Europoort, waar in totaal zo’n 25 mensen werken. De onderhoudsorganisatie bestaat uit 2 maintenancespecialisten, een E&I- en een Mechanisch & Rotating specialist. Jij bent verantwoordelijk voor planning, voorbereiding en toezicht van vooral E&I-werkzaamheden (voornamelijk in de peroxide plant). Daarnaast stuur je externe contractors aan en coördineer je de inzet daarvan. Ook initieer je onderhouds- en verbeterprojecten. Verder ben je de ATEX-deskundige en installatieverantwoordelijke HS/LS. Je voert basic engineering uit en ondersteunt bij detail-engineering.  

Bedrijf

Kemira levert wereldwijd onder meer chemicaliën en expertise aan waterintensieve operaties over de hele wereld. Door de producten die Kemira maakt kunnen klanten het water dat ze gebruiken veel efficiënter recyclen. Zo draagt het bedrijf bij aan een duurzame industrie. Bij het maken van de producten voor waterbehandeling, pulp en papier is de belangrijkste voorwaarde dat veilig en verantwoord gebeurt. Het bedrijf heeft vestigingen over de hele wereld. Het hoofdkantoor staat in Helsinki. In Nederland heeft Kemira twee locaties: Botlek Rotterdam (kantoor en productie) en Europoort Rotterdam (productie). Samen vormen die Kemira Rotterdam B.V. 

Aanbod

Kemira biedt een leuk team in een informele werkomgeving en veel zelfstandigheid. Daarnaast ontvang je een dertiende maand en vakantiegeld, zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden prima en krijg je ruime opleidingsmogelijkheden. Een leuk team om samen te werken aan uitdagende activiteiten.

Profiel

Je bezit een technisch hbo-diploma, liefst in de richting van Elektrotechniek, of hebt door opleiding/ervaring eenzelfde niveau. Verder heb je minimaal 5 jaar praktijkervaring met E&I in de industrie. Daarnaast heb je de certificaten installatieverantwoordelijke HS/LS en ATEX-deskundige, of ben je bereid die te halen. Je hebt kennis van onderhoudssystemen (SAP is een pre) en affiniteit met mechanisch en roterende apparatuur (in verband met back-up bij verlof). Je beheerst het Nederlands schriftelijk en mondeling en hebt goede communicatieve vaardigheden in het Engels.

Doorsturen