Senior Leasing Manager

Doorsturen
 
 • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Retail
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10022230
 • Locatie Schiphol
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
 • Branche Real Estate

Over deze vacature

Ben jij een energieke en ondernemende Senior Leasing Manager? Heb jij ruime ervaring binnen de verhuur van retail en/of commercieel vastgoed objecten? Heb je de senioriteit om deals te sluiten en wil je werken voor onder andere de eerste Shopping Mall van Nederland, Westfield Mall of the Netherlands? Neem dan contact met ons op.

Functie

Als onderdeel van het jonge en dynamische team van leasing managers ben je verantwoordelijk voor het leaseproces van het zoeken naar huurders tot en met het ondertekenen van huurcontracten, gericht op het vinden, aantrekken en ontwikkelen van de beste retailers voor het winkelcentrum, om constant verhoging te genereren van de omzetgroei in de winkelcentra Westfield Mall of the Netherlands en Stadshart Zoetermeer.

Met marketing- en operationele managementafdelingen definieer je het leasingactieplan: analyse van verhuur uitvoeren op basis van marketing en statistische studies, target retailers definiëren en identificeren, huurprijzen bepalen. Je draagt bij aan de ontwikkeling van communicatiemiddelen, aan het definiëren van huurwaarden en je bent verantwoordelijk voor het leaseproces en de onderhandelingen tot en met de ondertekening van de lease overeenkomst. 

De verwachting van jou als Unibail-Rodamco-Westfield’s Senior Leasing Manager is dat je proactief voorstellen doet en alle leasing mogelijkheden implementeert om de waarde van de asset te verhogen. De strategie is om de rotatie van huurders te versnellen, nieuwe huurders te zoeken en te onderhandelen met huurders met een focus op het optimaliseren van de huurinkomsten.

Bedrijf

Unibail-Rodamco-Westfield is gespecialiseerd in het bezitten, ontwikkelen en beheren van toonaangevende winkelobjecten in de meest dynamische steden in Europa en de Verenigde Staten, de meest prestigieuze kantoorgebouwen en grote congres- en tentoonstellingslocaties in de regio Parijs. De portefeuille van de Groep werd op 31 december 2021 gewaardeerd op € 54,5 miljard.

Unibail-Rodamco-Westfield focust zich op het bezitten, ontwikkelen en beheren van de meest toonaangevende Shopping Malls die de toekomst van retail&leisure destionations vormen. Unibail-Rodamco-Westfield heeft wereldwijd het beste platform voor detailhandelaren met meer dan 1 miljard bezoekers per jaar in de meest dynamische steden in Europa en de Verenigde Staten. Met een grote ontwikkelingspijplijn en het beste management in zijn klasse, zal Unibail-Rodamco-Westfield zijn visie voor de toekomst van de retail&leisure in winkelcentra in 13 landen inzetten.

Aanbod

Unibail Rodamco Westfield biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden. Daarnaast biedt Unibail Rodamco Westfield een professionele, jonge, dynamische en zeer succesvolle commerciële organisatie met internationale carrièrekansen, hetgeen als baanbrekend in haar sector beschouwd kan worden.

Profiel

Unibail-Rodamco-Westfield zoekt een Senior Leasing Manager met ervaring in onderhandelen en sluiten van huurovereenkomsten binnen de retail en/of commercieel vastgoed. Je bent pro-actief, ondernemend en op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen. Je neemt je verantwoordelijkheid, bent stressbestendig, analytisch en zelfstandig in je werk.

Verder breng je mee;

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding
 • Stevige onderhandelingsvaardigheden
 • Je bent ambitieus, commercieel gedreven en communicatief zeer vaardig
 • Zakelijk beschik je over sterke financiële en analytische vaardigheden
 • Nederlands en Engels beheers je vloeiend in woord en geschrift
Doorsturen