HR Business Partner HQ

Doorsturen
 
  • Aanbod Uitdagende baan in een internationale dynamische omgeving met volop kansen aan persoonlijke ontwikkeling
  • Vakgebied HR
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10021925
  • Locatie Amsterdam
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche High Tech

Over deze vacature

Heb jij minimaal 3-5 jaar ervaring als HR Business Partner (of in een vergelijkbare functie) in een dynamische snelgroeiende (scale up) organisatie? Ben jij ondernemend, energiek en oplossingsgericht en neem je graag je verantwoordelijkheid in je werk? Dan is dit een kans om niet te missen! Verisure, een snelgroeiende internationale leverancier van bewaakte alarmbeveiliging, zoekt een HR Business Partner. Je komt te werken in een klein, ambitieus HR-team op het kantoor in Amsterdam, dat tegelijkertijd het hoofdkantoor voor Nederland is.

Functie

Als HR Business Partner draag je bij aan het behouden en verbeteren van bedrijfsresultaten door ervoor te zorgen dat de HR-strategieën en plannen worden vertaald in concrete acties en tastbare resultaten. Je ondersteunt en adviseert je managers gedurende de gehele HR-cyclus. Daarnaast begeleid en adviseer je bij verzuim, retentie, functioneringsgesprekken, arbeidsrechtzaken en bij het uitvoeren van een efficiënte administratie ter ondersteuning van verdere automatisering en professionalisering. Je levert een proactieve HR-service en implementeert een People-strategie in lijn met de bedrijfsdoelstellingen en rapporteert aan de HR-directeur.

Bedrijf

Verisure is in Europa de meest toonaangevende leverancier van bewaakte alarmbeveiliging en opereert onder 2 merknamen (Securitas Direct & Verisure). Het bedrijf heeft meer dan 4 miljoen klanten in 16 landen in Europa en Latijns-Amerika, en telt meer dan 20.000 medewerkers en partners. De Nederlandse organisatie (inmiddels 800 medewerkers) groeit sinds 2018 in hoog tempo. 

Aanbod

Verisure biedt je een uitdagende baan in een internationale dynamische omgeving. Je krijgt volop kansen cursussen te volgen die bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling. Verder krijg je een aantrekkelijk salaris.


Profiel

Om succesvol te zijn in deze rol moet je een hoog energie niveau hebben en bereid zijn om te groeien. Je bent analytisch en oplossingsgericht en werkt gestructureerd en planmatig. Bovendien ben je zowel een goede communicator als een luisteraar. Je bent een teamspeler die zelfstandig kan werken en bereid is dat stapje extra te zetten. De cultuur binnen het team is heel informeel en flexibel, maar ook gedreven en ambitieus. Je hebt een hbo- diploma (bij voorkeur richting HR, Bedrijfskunde, Rechten) en minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie als HR Generalist binnen een dynamische omgeving.

Doorsturen