Corporate Recruiter

Doorsturen
 
 • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden bij snel groeiend internationaal maakbedrijf
 • Vakgebied HR
 • Dienstverband Fulltime, Parttime
 • Vacaturenummer VAC-10021978
 • Locatie Zalbommel
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
 • Branche Automotive, High Tech, Engineering, Energy, Gas, Water, Industrial

Over deze vacature

Ben jij een recruiter die het tempo van een bedrijf met stevige groeiambities kan bijhouden? Werf je net zo makkelijk mensen voor engineering of R&D als voor sales of service? Zorg jij ervoor dat het personeelsbestand altijd op kracht is en wil je ook internationaal je vleugels uitslaan? Ben je nieuwsgierig, gedreven, energiek en een tikje eigenzinnig? Dan is deze baan bij RAVAS, een bedrijf in mobiele weegsystemen, echt iets voor jou. 

Functie

RAVAS groeit snel en jij zorgt er als corporate recruiter voor dat het bedrijf kan blijven groeien én steeds de juiste persoon op de juiste plek heeft zitten. Je ontwerpt en implementeert samen met je collega's een employer branding strategie en denkt mee over de verdere ontwikkeling van recruitment binnen RAVAS, zoals nieuwe tools, strategie en procesverbeteringen. Je verzorgt de volledige sollicitatieprocedure – van het beoordelen van inkomende sollicitaties tot en met het voeren van de selectie- en arbeidsvoorwaardengesprekken. Je onderhoudt goede relaties met de wervingsmanagers van de verschillende afdelingen, helpt bij het opstellen van functieomschrijvingen en vindt en benadert kandidaten via LinkedIn.  

Bedrijf

RAVAS is Europees marktleider op het gebied van mobiele weegsystemen voor handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks. Verkoop en ondersteuning vinden plaats via een wereldwijd distributienetwerk. RAVAS excelleert in ondernemerschap, klantgerichtheid en innovatie. De organisatie is groeiende (160 FTE) en daarmee een ideaal speelveld om je talenten te tonen en te ontwikkelen. Het hoofdkantoor van RAVAS bevindt zich in Zaltbommel waar men is gevestigd in een gloednieuw pand.

Aanbod

RAVAS biedt een leuke, leerzame en dynamische baan in een enthousiast HR team (5 FTE) waarbij je de kans krijgt om zelf achter het stuur van je eigen carrière te kruipen. Er zijn bij RAVAS volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en te ontdekken in welke richting je zou willen bewegen en groeien.

RAVAS biedt een leuke, leerzame en dynamische baan in een enthousiast HR-team (5 FTE) waarbij je de kans krijgt om zelf achter het stuur van je eigen carrière te kruipen. Er zijn volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en te ontdekken in welke richting je zou willen bewegen en groeien.

Verder krijg je onder meer:

 • Een uitstekend marktconform salaris
 • 27 vakantiedagen en daarbovenop nog 13 roostervrije dagen
 • Een goede balans tussen werk en privé, mede door de uitrol van hybride werken
 • Een uitgebreide pensioenregeling bij PME

Je komt terecht in een internationale organisatie met een echte aanpakkerscultuur. Er heerst een gezellige, serieuze en nuchtere werksfeer. Binnen RAVAS staat iedereen open voor elkaar en er zijn geen ingewikkelde hiërarchische structuren. Juist die familiesfeer vindt men heel belangrijk. RAVAS mensen zorgen voor elkaar.

Profiel

Je werkt en denkt op hbo-niveau en bezit uitstekende communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden in het Nederlands en Engels. Relevante werkervaring binnen recruitment is een pre, maar de motivatie om je in het vak te ontwikkelen is belangrijker. 

Doorsturen