Vestigingsmanager

Doorsturen
 
  • Aanbod Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en ontwikkelmogelijkheden
  • Vakgebied Sales
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10022055
  • Locatie Beverwijk
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche (Petro)Chemical, Industrial

Over deze vacature

Ben jij een manager die commercieel onderlegd is, of ben je nu een (key) account- of sales manager die toe is aan de volgende (leidinggevende) stap? Vind je het een uitdaging de omzet in jouw werkgebied een fikse impuls te geven? Wil je werken in een snel groeiende organisatie waar ook in jou wordt geïnvesteerd? En heb je ook nog affiniteit met techniek? Dan is dit misschien wel de baan voor jou. 

Functie

Als Vestigingsmanager Beverwijk ben je eindverantwoordelijk voor de financiële en operationele resultaten van de vestiging in Beverwijk. Je geeft dagelijks leiding aan een klein team, dat bestaat uit een logistieke coördinator en commercieel-technische projectleider. Je behoudt bestaande klantrelaties (40%) en genereert nieuwe business (60%), om zo omzet te maken in jouw werkgebied. Daarnaast volg je de markt- en productontwikkelingen op de voet, zodat je zowel de klant als de organisatie goed kunt adviseren. Je denkt in oplossingen en durft beslissingen te nemen. Verder signaleer je verbeterkansen ten aanzien van de kwaliteit, bedrijfsresultaten en werksfeer.

Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO van de Indu-Tools Group. Daarnaast werk je nauw samen met de collega’s van de overige afdelingen van het hoofdkantoor in Rotterdam. 

Bedrijf

Indu-Tools Group (Indu-Tools B.V., I-Rental NV en I-Rental SAS) is dé  verhuurspecialist  voor de Industrie, Petrochemie en Maritieme sector. Het bedrijf biedt zijn klanten professionele totaaloplossingen voor industriële projecten en turnarounds. Daarbij worden gereedschappen en machines van A-merken ingezet, die aan de modernste technologieën voldoen en bijdragen aan een energiezuinig gebruik en een lagere CO₂-uitstoot. De organisatie groeit snel, is ambitieus en biedt de medewerkers alle kansen om zichzelf te ontwikkelen. Indu-Tools is een van de grote industriële verhuurders op de Nederlandse, Belgische en Franse markt. Momenteel werken er 120 mensen. De hoofdkantoren staan in Rotterdam en Antwerpen.

Aanbod

Bij Indu-Tools kom je terecht in een uitdagende functie met verantwoordelijkheden, vrijheid en ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt de juiste begeleiding om je te ontwikkelen tot succesvolle manager. Daarnaast is er een uitstekend salaris en uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een auto, laptop en telefoon van de zaak, 23 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een voltijd dienstverband en een goede pensioenregeling via ASR. 

Profiel

Je hebt minimaal hbo-werk– en denkniveau, door opleiding en/of ervaring, leidinggevende ervaring is een pre (account- en salesmanagers die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière worden ook uitgenodigd te reageren). Daarnaast heb je affiniteit met techniek en een commerciële drive. Je bent flexibel, overtuigend, klant-, resultaat- en oplossingsgericht. Verder beheers je het Nederlands en Engels in woord en geschrift, bezit je een rijbewijs en woon je bij voorkeur in de regio Noord-Holland.

Doorsturen